USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міська клінічна лікарня витратить понад 3,5 млн на матеріали для гемодіалізу

19 Листопада 2019 08:00
Постачальника витратних матеріалів для проведення сеансів гемодіалізу визначать через відкриті торги.

Замовником виступає Комунальне підприємство «Луцька міська клінічна лікарня». Тендерні пропозиції приймають до 30 листопада, розпочнуть аукціон 2 грудня. Очікувана вартість 3100 комплектів становить 3,559 мільйона гривень. Строк поставки товарів – до кінця року.

Відповідно до медико-технічних вимог, йдеться про 1700 комплектів витратних матеріалів для проведення 1 процедури бікарбонатного гемодіалізу з середньопоточним діалізатором S-1,6-1,7 м2 та 1400 комплектів витратних матеріалів для проведення 1 процедури бікарбонатного гемодіалізу з середньопоточним діалізатором S-1,9-2,1 м2. До складу кожного комплекту входять: капілярний діалізатор середньопоточний; кровопровідні магістралі для гемодіалізу (артерія-вена) до апарату Surdial X; фістульна голка венозна; фістульна голка артеріальна; порошковий картридж лужного компоненту.

Нагадаємо, нещодавно у міській клінічній лікарні відкрили сучасний рентген-діагностичний комплекс, на який з міського бюджету витратили понад 9 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus