USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький госпіталь отримав унікальне обладнання

2 Листопада 2015 15:22
У Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни - обладнання, аналогів якому немає в Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі Благодійного фонду «Волинь-2014».

Обладнання для реабілітації хворих з порушеннями опорно-рухового апарату сьогодні передав Благодійний фонд «Волинь-2014» для потреб Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни. Медичне устаткування вартістю понад 50 тисяч гривень включає в себе універсальну кабіну для вправ та розробки м’язів, а також набір для неї.

Поглянути, які функції виконує це обладнання, до госпіталю завітали голова правління Фонду Петро Пилипюк та виконавчий директор Володимир Кривович.
Головний лікар медичної установи Тетяна Масікова зазначила, що в госпіталі нині на лікуванні та реабілітації перебувають українські воїни, які нещодавно повернулися зі сходу, де брали активну участь в Антитерористичній операції. Більшість з них мають проблеми з опорно-руховим апаратом, тому ця універсальна кабіна вкрай потрібна медикам для роботи з пацієнтами.

З її слів, подібного обладнання в Луцьку до сьогодні не було: «Ми поїхали в Польщу на навчання, адже щоб запровадити щось подібне в себе необхідні кошти на навички. Вчитися ми хотіли, але на чому вчитися, якщо немає обладнання. Тепер завдяки Благодійному фонду «Волинь-2014» ми маємо можливість запроваджувати нову методику з реабілітації наших пацієнтів».
Голова правління БФ «Волинь-2014» Петро Пилипюк наголосив, що це - спеціалізоване обладнання розроблялося фахівцями закордоном, тому благодійники прийняли рішення на його користь. Важливо, щоб воно ефективно працювало та приносило користь.

«Це – грунт для помислів наших бізнесменів та підприємців. Подібне обладнання можна виготовляти і у нас, але необхідна співпраця з медиками, які підкажуть, що їм потрібно. Сьогодні ми просто купуємо готові речі, а завтра можливо залучатимемо бізнес, який би хотів на цьому заробляти», - сказав Петро Пилипюк.
Також він додав: «Для себе у Фонді ми давно прийняли рішення, що робити добро набагато приємніше, ніж отримувати собі. Це – частина нашого життя. Ми це робимо свідомо і розуміємо, що зараз той час, коли особливо потрібно, щоб люди проявляли ініціативу та робили добро іншим і не запитували, що мені з цього буде і які вигоди».

Своєю чергою, виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович, розповів, що придбання універсальної кабіни для реабілітації, не перша і не остання допомога госпіталю для інвалідів війни. Раніше Фонд закуповував комп’ютерну техніку та передавав тренажер для реабілітації серцево-судинних захворюваннях, а спільно з польськими партнерами – продукти харчування, а також дезінфікуючі та миючі засоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 2 Листопада 2015 18:05
Ви мене вибачте, але настільки вже дастало оце постійне намагання зробити з людей повних ди*ілів! http://мебель-медицинская.com.ua/kushetka-endoskopicheskaya - 16455 грн, сітка максимум 2-3 тис., нехай ще ременці на тисячі 2 потягнуть. Звідки взялися 50 тисяч унікального обладнання?!! Ну перевезення, ну ще щось... Нехай 25 тисяч!!! От так і робиться в нас благодійність - собі більше взяв, ніж комусь дав з того що задекларував. Гидко!
До Васі до Василь Показати IP 3 Листопада 2015 12:14
Шановний ВАся умій користуватись пошуком та задай в пошук КІНЕЗОТЕРАПІЯ і обладнання до неї тоді можливо з твоїх ясних очей спаде покривало, що це за обладнання і яка його вартість http://mediline.com.ua/ru/klitka-reabilitacijna-podvijna-wsc-42/ А якщо ти такий умілець, що можеш таке обладнання сам виготовити то готові зробити тобі замовлення на кілька клінік ти пишеш, що все вартує 25 тисяч ОК. ми тобі доплатимо за роботу ще тисячу залиш свої координате ЛЮБИЙ ДОБРОДІЮ!!!!₴
до василя медики Показати IP 3 Листопада 2015 09:31
знайдіть в інтернеті інформацію про кабіну універсальну для підвісної терапії.Чекаємо на вибачення
Степан Показати IP 3 Листопада 2015 12:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus