USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Медики переконують волинян вакцинувати дітей

29 Квітня 2014 11:29
Волинські медики закликають батьків вакцинувати власних дітей, стверджуючи, що наслідки від певних інфекційних захворювань значно гірші, ніж від щеплень.

Про це стало відомо сьогодні, 29 квітня, під час прес-конференціії в управлінні охорони здоров’я ОДА, приуроченої до Всесвітнього тижня імунізації.

До слова, у 2014 році кампанії з вакцинування відбувається під гаслом: «Не відставайте від життя!» Метою Всесвітнього тижня імунізації, який відзначають з 24 по 30 квітня, є пропагування вакцинації для захисту людей різного віку від хвороб.

Зі слів організаторів заходу, завдяки щепленням в усьому світі вдалось ліквідувати такі недуги, як: натуральна віспа, поліомієліт. Значно рідше медики фіксують випадки захворювання на кір, краснуху, дифтерію, правець, кашлюк, епідемічний паротит, вірусний гепатит В. Утім, незважаючи на це, щорічно у світі 15 мільйонів людей помирають від інфекційних захворювань. Однак, на думку фахівців, багато смертей можна було б уникнути завдяки вчасній вакцинації.

Як пояснила завідувач відділення крапельних інфекцій обласної інфекційної лікарні, головний позаштатний спеціаліст з дитячих інфекційних захворювань управління охорони здоров’я облдержадміністрації Наталія Маркова, серед чинників, що найбільше хвилюють батьків, це наслідки після вакцинації. Однак, вони ніколи не стикались із тими провідними інфекційними захворюваннями, тому не усвідомлюють усієї складності перебігу цих хвороб.

«Якби батьки хоча б один раз побачили, як діти важко переносять ці недуги, вони б стали на бік вакцинацій. Так, щеплення не застерігає від захворювань на 100%, але щеплені діти переносять хвороби легше», - наголошує медик.

До слова, кожен третій випадок захворювання дітей, віком до 2 років, викликаний менінгіт-пневмококом, закінчується летально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
лучани Показати IP 29 Квітня 2014 11:41
Невакцинованим дітям потрібно заборонити відвідувати дитсадки та школи, а батьків притягнути до кримінальної відповідальності за недогляд.
???? Показати IP 29 Квітня 2014 11:54
А кого притягувати до відповідальності за вакцинацію неякісною вакциною та смертельні наслідки після вакцинації??????????????????
До лучани Показати IP 29 Квітня 2014 12:14
Видно у тебе дітей немає,коли ти таке плетеш.Діти, які не отримали цієї трутки, вакцини,яку ніхто не перевіряє, за яку на себе ніхто не бере відповідальності- це смерть нашим діткам -то вони заразні.Ти,що головою шарахнувся, та наші дітки здоровіші всіх,тому що сильний імунітет.Моя дитина на відміну від інших була всього-на-всього один раз хвора. І,що її потрібно вакцинувати.Ти,хоч розумієш,що це таке ваккцина.То цю хворобу вводять в організм дитини, і ніхто не знає, якого походження ця вакцина-це в наш час,що ніхто нікому не довіряє,де відмиваються мільярди на здоров"ї наших діток.Для чого мені ця вакцина,моя дитина взагалі може не захворіти на ці недуги,бо в неї сильний імінітет, а ця трутка травить дитину, насоідків негативних повним,повно і смертальних випадків.Хай ці медики -хабарники візьмуть свою дитину і привселюдно при камерах цю ніким не перевірену,неякісну вакцину і провакцинують своїх діток, а тоді ми за ними будемо вакцинувати.Ні цього не буде, бо ні оидн лікар не вакцинує своїх діток.А,Якщо вакцинує,то привозить з-за кордону перевірену,яку сам там купив.Ми ріддослідні кроліки, вони ж то ці бізнесмени,набрали в Гонудрасі нікому непотрібної вакцини за копійки, а туту відмиюють мільярди. Вот за що борються наш можновладці і ці медики-хабарники, ми їм на фіг впали,зараз так ще зроблять,що елементаронї таблетки не купимо,бо вони будуть коштувати тисячу, а в нас зарплата тисяча.
Батько Показати IP 29 Квітня 2014 12:38
Я батько двох дітей, у школу де вони навчаються приходив особисто і категорично заборонив робити всякого роду щеплення та вкцинацію бо дуже добре знаю що це таке (за фахом лікар). Неодноразово бачив наслідки так званої "користі" (вони як правило замовчуються, або списуються на любе-рябе тільки не на вакцину).Раджу кожному хто цінує життя та здоров'я своїх дітей зробити те саме, не слухайте дурню про користь та безпеку запропонованих препаратів, в Україну таких не завозять !
Трам до Батько Показати IP 29 Квітня 2014 20:28
і шо тебе з медінституту вигнали? раз таке пишеш... ти такий лікар як Біл Гейтс
7777777 Показати IP 29 Квітня 2014 14:08
Розробляють нові вакцини і на дітях їх випробовують, вижеве чи ні??? Їде чіпізація дітейб ганьба масонам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
лучани Показати IP 29 Квітня 2014 14:18
Тільки обмежені неграмотні особи можуть заборонити вакцинувати своїх дітей.Потім такі діти є рознощиками хвороб та епідемій.
Батько до лучани Показати IP 29 Квітня 2014 16:07
Хочу почути Ваші аргументи, а може у Вас є статистика спасенних від епідемій після вакцинації ?
доця до Батько Показати IP 29 Квітня 2014 20:29
ти книжки розумні почитай, а не плітки слухай. там усі аргументи
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2014 14:37
Вакцинація - звичайнісінький бізнес! Тільки цей бізнес ще й забирає життя людей. В сучасному світі спалахи хвороб від яких повинна допомагати вакцинація створюються штучно для значного зменшення кількості жителів планети. До цього ще й додається ГМО. Все робиться для того щоб звичайні пересічні люди в майбутньому не могли народити здорове покоління - звичайнісінький геноцид. Якщо раніше вакцинація була необхідна для приборкання спалахів хвороб, то в сучасному світі існує дуже багато методів як попередження, так і приборкання цих хвороб і без вакцинації. Гігієна - сама перша запорука цього. Кожне щеплення - це внесення хвороби в організм людини, а відповідно і зменшення імунітету, адже організм бореться з хворобою і тому слабне. Якщо не буде вакцинації, то фармація залишиться без прибутків, а медикам не буде кого лікувати в більшості. Це теж політика свого роду і політики та державні мужі на цьому теж добре наживаються, проте себе і своїх дітей вони чомусь не вакцинують. А тепере забудьте що я написав, перестаньте слухати всіх, візьміть інструкції до вакцин, пошукові системи та підручники з енциклопедіями вам у допомогу, подивіться статистичні дані результатів щеплень - зробіть кожен сам собі висновок що таке добре і що таке погано.
Анонім до Лучанин Показати IP 29 Квітня 2014 14:39
Менше слухай просвітерів, а більше лікарів-фахівців.
Лучанин до Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 16:39
Вибачте, я з свого досвіду. А Ви більше слухайте лікарів-фахівців, тому що якщо вони стануть всім розповідати що вакцинація - це смерть, то залишаться без роботи, а так сидять в чистих кабінетаїх, перекладають папірці та розповідають казки. Хто захоче позбутися такої роботи, тим більше що в навчання ще й купу бабала вкинуто було!
пффффф Показати IP 29 Квітня 2014 16:55
А чого ж тоді нас всіх вакцинували і ми повиростали нормальними і здоровими, а тепер вже розказуєте, що це так жахливо?
Сам собі лікар Показати IP 29 Квітня 2014 16:56
Вакцинувати дитину чи ні - справа кожної окремої сім'ї і НІХТО не має права вказувати батькам правильне їхнє рішення чи ні! Хтось вважає це непотрібною справою, а хтось необхідною, в кожного своя особиста думка!!!
Анонім до Сам собі лікар Показати IP 29 Квітня 2014 17:02
Дехто дітям алкоголь дозволяє пити.
розкажіть Показати IP 29 Квітня 2014 16:58
А от цікаво як ви потім дітей в школу оформлюєте, адже серед обов'язкових документів є довідка про щеплення. Як ви обходите цей момент?
Ваня Показати IP 29 Квітня 2014 18:31
Золоті слова лучанина до нас тупих і ягнят дурних такі,як ми. Які підставляють своїх дітей великому ризику,заради збагачення фармацевтів,які вже з нас здерли останню шкуру. Будуть гади горіти в пеклі. Ніхто не відповідає за наслідки щеплення і зараз воно взагалі протипоказане,бо імунна система в дітей більшості дуже слабка із-за поганого життя і злиденного життя. Тому боротися з цією заразою вакциною,хвробою яку вводять в організм дитини передчасно не може. І такі важкі наслідки. Нас ніхто не мже заставити робити того,що ми не хочемо.А ти анонім слухай своїх лукарів-фахівців,їх зараз нема, є хаюарники і неумки. Лікарів на Луцьк 3-4 нормальних.Видно серед цих тупаків є і ти.Я взагалі не визнаю наших лікарів,яким 30-40 років.А тільки тих кому 60-70 років.Це лікарі,яким можна довіряти,які дійсно любять людей і допомагають їм. Це Козак 2 лікарня міська,Морочковська -інфекційна , Пташкіна, Коелсникова,ДПЗ-це люди з великої літери,лікарі від Бога.
Знайка Показати IP 29 Квітня 2014 20:38
Дуже кумедно читати відгуки недалеких від медицини осіб. Ті, хто проти вакцинації - не мають уявлення про імунітет, принципи вакцинації. Усе на рівні чуток і пліток... В цивілізованому світі питання вакцинувати чи ні не стоїть, бо там люди грамотні - і так усе очевидно. Ясна річ, що це справа кожного: хочеш, щоб твоя дитина у муках померла від правця, туберкульозу головного мозку чи поліомієліту... - твоя справа. Хоча, дитина невинна, що у неї безграмотні батьки. Тільки чому ви наражаєте інших на небезпеку: щоб сформувати колективний імунітет (повністю винищити хворобу), треба, щоб 95% населення були прищеплені. Якщо ж менше, то вірус чи бактерія може мутувати, хвороба може повернутися... Погана вакцина??? Купи сам французьку чи німецьку за свій кошт - і до лікаря.
Анонім до Знайка Показати IP 30 Квітня 2014 16:36
http://igor-grek.ucoz.ru/news/vaccine/2011-05-03-105 http://www.1796kotok.com/vaccines/diseases/chatterjee4.htm і так далі. Знайка, чому Ви так ненавидите людей?!
Знайка до Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 19:13
Я не люблю недалеких людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus