USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Молодий лучанин травмував спину. ПОДРОБИЦІ

13 Серпня 2013 09:00
Мама Андрія Вронського, який постраждав під час стрибання у воду на ставку в селі Струмівка 8-ого серпня, Світлана розповіла, що щиро дякує всім, хто долучається до збору коштів для її сина, - інформує «Слово Волині».

«Того дня була страшна спека, - пригадує жінка. – Андрій повернувся з роботи і сказав, що хоче іще поїхати з товаришем покупатись на ставок. Я не була в захваті від ідеї, бо завжди мала пересторогу до таких купань. Але спека, відсутність гарячої води, хочеться трішки полегшення».

Жінка каже, що на водоймі син зібрався зануритись у воду, та раптом послизнувся, втратив рівновагу і наступної миті вже був у воді, не розуміючи, що сталося: він не відчував власного тіла від плечей. Встиг лише погукати товариша на допомогу.

Андрієві зробили складну операцію в обласній клінічній лікарні (зламаний 5-й шийний хребець), й наразі прогнозувати щось поки складно. Уже зібрані кошти спрямовуються на те, щоб відшкодувати витрати на операцію. Але щодня на препарати та реабілітацію потрібні нові чималі суми. Андрій дихає через апарат штучного дихання, так само – штучним способом, - його годують.

«Побоююсь тих грошей, що сьогодні збирають знайомі і зовсім незнайомі нам люди, - каже мама, - бо так хочеться, щоб вони нам не були потрібними. Щоб ми могли віддати їх тим, хто потребує цього сьогодні найбільше. Але я дякую всім тим, хто не лишився осторонь – дзвонять рідні, друзі, колеги, і просто незнайомі люди, пропонують допомогу. Дякую вам усім!».

НАГАДУЄМО, ЩО ТРИВАЄ ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ АНДРІЯ ВРОНСЬКОГО – молодого, чудового хлопця, який потрапив у біду. Не лишаймося осторонь!!! Номер рахунку, контактні номери - тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 13 Серпня 2013 09:21
Допоможемо всі разом Андрію!!! Активна, молода людина, яка багато зробила для молоді нашого міста!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus