USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На 15-річного волинянина чекає операція. Терміново потрібні кошти

15 Січня 2018 17:59
У родині Петра та Ірини Свіржевських із Заболоття Ратнівського району трапилося лихо, із яким упоратися самотужки їм не до снаги. Підступна недуга вклала на лікарняне ліжко п’ятнадцятирічного сина Ірини Дениса.

Висновок лікарів приголомшив: «Об’ємний кістозно-солідний утвір лівої лобно-тім’яної ділянки (анапластична астроцитома з ділянками трасформації в мультиформну гліобластому)». Хлопець уже пережив одну операцію, однак з’ясувалося, що потрібне ще одне втручання.

На операцію та лікування хлопця потрібні чималі кошти, яких малозабезпечена родина просто не має, тому й звертається до всіх небайдужих людей із добрими серцями, аби допомогли врятувати життя їхньому синові.

Кошти можна переказувати на картковий рахунок мами Дениса: 26250510468423 (Свіржевська Ірина Анатоліївна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МОЛИТВА до святого Ю Показати IP 15 Січня 2018 19:08
Святий Юдо-Тадею, близький родичу з Найсвятішою Матір’ю Божою, великий Апостоле й Мученику, славний Чудотворче, що помагаєш своїм почитателям, віруючим у Твоє успішне заступництво перед Богом у важких особливих обставинах, порятуй мене, благаю, прийди до мене з допомогою. Ти, який одержав від Бога привілей помагати в розпачливих і безнадійних обставинах, змилуйся наді мною. Моє життя - це безустанна хресна дорога. Кожен день приносить мені смуток і горе, а серце моє наповняється болем, бо в усьому находжу лише страждання. В цій постійній боротьбі бракує мені вже сил, падаю на дусі, тривога й розпука огортають мою душу, й здається мені, що Провидіння Боже про мене забуло. Чи ж твоя доброта не змилосердиться над моїми злиднями? Благаю, вислухай мене. Випроси у Бога те, про що прошу ..........., а я до кінця життя з вдячністю буду почитати Тебе як мого особливого Опікуна й буду Богу дякувати за отриману черех тебе ласку та поширюватиму по світі пошану Твого імені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus