USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Очільника «екстреної медичної допомоги» залишили «на місці»

10 Лютого 2014 14:28
Головному лікарю «Центру надання екстреної медичної допомоги» продовжили контракт ще на 5 років.

Про це стало відомо під час засідання комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини сьогодні, 10 лютого.

Нагадаємо, 22 жовтня минулого року у Луцьку розпочав роботу Волинський обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, головним лікарем якого призначили Олега Куца.
Довідка:
Олег Куц закінчив Тернопільський медінститут. Він викладав у Ківерцівському медучилищі. Опісля працював хірургом у Любешівській центральній районній лікарні, і через рік був призначений заступником головного лікаря з медичної роботи. У 90-х роках Олег Куц став заступником голови райвиконкому (згодом райдержадміністрації). Протягом останніх 14 років Олег Куц – головний лікар Луцької станції швидкої допомоги. Сьогодні, 10 лютого, під час комісіїобласної ради з питань охорони здоров’я людини, контракт на перебування Олега Куца на посаді керівника Центру надання екстреної медичної допомоги рекомендували продовжити ще на 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 10 Лютого 2014 16:13
Дочекались доки приніс подаруночка та й продовжили
Факт до 123 Показати IP 10 Лютого 2014 17:54
Просто Куц нормальна людина і професіонал.
до факту 123 Показати IP 21 Березня 2014 17:53
сам себе хвалить....................
Світлана М Показати IP 27 Жовтня 2014 18:18
Куц Олег Степанович, та корупційні схеми. Як ви зрозуміли йдеться мова про головного лікаря Центру екстреної медичної допомоги медицини катастроф Куца Олега Степановича. Заробітна плата в центрі невелика, незмінна, можна сказати теперішній прожитковий мінімум. В той час коли люди обходяться мінімальними зарплатами, деякі працівники «умудрились» «заробляти» по 5-6 тис. гривень щомісячно, з моменту відкриття центру. Як це все можливо? Хто за це відповість? Нещодавня перевірка Державної контрольно-ревізійної служби України, виявила «дрібні» правопорушення в нарахуванні заробітної плати таким працівникам: головному економісту Смирницька О.М, головному механіку Семичу Л.М, інженеру Демидюк Я.О, головному лікарю, та заступнику гол. лікаря. Чому посадові особи, не відповіли за це? Виявлені значні правопорушення в автомобільному господарстві. Автомобіль господарської частини використовуються не за призначення, є свідчення що автомобіль неодноразово експлуатується в неробочі дні, в нічний час. За період 2013р - 2014р головним механіком було списано десятки сотень літрів палива, в той час коли автомобіль використовується в особистих цілях. Навіщо така перевірка.? Де немає винних !.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus