USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Окуляри та інвалідні візки в Нововолинську видають задарма. АДРЕСА

1 Серпня 2013 10:13
«Волинський обласний благодійний фонд «Карітас – Волинь» запрошує мешканців Нововолинська та селища Жовтневе отримати безплатно інвалідні візки та окуляри.

Також фонд надає різноманітні гуманітарні послуги: збір коштів на лікування (реабілітацію), придбання ліків, інвалідних візочків, милиць, корсетів, меблів тощо, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

«Карітас – Волинь» запрошує мешканців Нововолинська та селища Жовтневе отримати безплатно інвалідні візки таких розмірів: стільці 20 дюймів - 50 сантиметрів, 18 дюймів - 45 сантиметрів, 16 дюймів - 40 сантиметрів, 14 дюймів - 35 сантиметрів, 12 дюймів - 30 сантиметрів.
«Всі візки виготовлені з високоміцних матеріалів. Складна конструкція для зручного транспортування, регулювання підставки для ніг, рухомі підлокітники для полегшення доступу», - зазначили у повідомленні.

Утім, ці візки не призначені для використання особами, які мають деякі форми нервово-м’язевих захворювань, таких як церебральний параліч, важкі форми поліомієліту, розсіяний склероз або інші, що впливає на структуру скелету - крайня деформація кінцівок або тулуба - або на контроль рухливості тіла - спастичний рух, судоми, конвульсії, тремор.

Заяву на отримання інвалідного візочка можна заповнити за адресою : Нововолинськ, вулиця Святого Володимира, 3. Телефон для довідок – 0673611271, 6-32-12.

Також обласний благодійний фонд запрошує мешканців Нововолинська та селища Жовтневе отримати безплатно окуляри.

При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код або його копію, висновок лікарів - епікриз.

Разом з тим, фонд запрошує волонтерів для заповнення анкет на закордонних та українських сайтах про тяжкохворих людей, які потребують коштів для лікування.

Вимоги : комунікабельність, вміння працювати на комп’ютері, подавати документи та складати емоційні життєві історії про хворих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus