USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після тяжкого поранення лучанин повертається до нормального життя

29 Вересня 2014 10:10
Більшість героїв до останнього не зізнаються рідним, що з ними - щоби зайвий раз не хвилювати. І абсолютна більшість після реабілітації мріють знову повернутися на війну. Лучанину Миколі цей героїзм мало не коштував життя, - інформує ТСН.

Під час перемир’я в Україні жодного дня вогонь на Сході України не припинявся. Життя українських військових рятують щодня.

У дніпропетровському шпиталі вдруге «народився» і лучанин. Найтяжчим у його житті був мінометний обстріл їхньої бригади. Хлопець отримав складне поранення в голову.

Микола працював барменом у Луцьку. Коли отримав повістку – зрадів, - розповідає мати. Хлопець трохи сердиться, що не може всього розповісти сам.

«Руки поломані, нога і взагалі був лежачий. Як приїхала і глянула на нього – перелякалася. Я кажу йому, сину, я ж тебе віддала здоровим, а отримала – ось таким. Але добре, що живий», - крізь сльози розповідає ненька пораненого.

За три тижні після операції Микола вимовляє окремі слова. Його чекає кількамісячна реабілітація. І ще одна операція, під час якої череп йому мають залатати залізною пластиною. Та попри це, Микола знову хоче на фронт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus