USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Пластичний хірург з Волині - експерт проекту «Поверніть мені красу» на 1+1

7 Квітня 2015 17:28
Участь в телепроекті «Поверніть мені красу» у ролі експерта бере пластичний хірург з Волині. Про це інформує Таблоїд. Волині.

В шоу на телеканалі «1+1» засвітився волинянин Ростислав Валіхновський. Про це на сторінці у Фейсбуці повідомила журналістка Оксана Прокопчук.

«Син хірурга з Турійська став успішним хірургом у столиці, зробивши прізвище Валіхновський своєрідним брендом», - зазначила Прокопчук.

Батько Ростислава, Любомир Валіхновський – відомий на Волині хірург. Він не лише заслужений лікар України, а й громадський діяч та політик. Ростиславу Валіхновському вдалось продовжити справу батька і тепер він є одним із експертів проекту «Поверніть мені красу».

Разом із ним роблять людей красивішими пластичний хірург Дмитро Слоссер, психолог Олена Любченко та стиліст Андре Тан.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
103 Показати IP 7 Квітня 2015 17:44
Розумний чоловік. + обставини - земляки-лікарі в Канаді (пройшов стажування), гроші батька (на проживання). Але, що розумний він - це факт. Такому і не шкода, що повезло в свій час.
Анонім Показати IP 7 Квітня 2015 20:18
Ростиславе - ви молодець! Все має значення. Але без величезного бажання і праці жоден батько, йому велика подяка за сина, не зможе нічого зробити за свою дитину. Пам'ятаю кінець 90- х і гарний хлопчина , який введення в спеціальність проходив в лікарні з посади/ помпезно звучить / " санітара". З отаких дітей, цілеспрямованих, розумних , працьовитих - виростає еліта медична, до такого лікаря , не страшно іти по допомогу. Довіра це те , що має бути визначальним , при виборі лікаря . Здоров'я вам , наснаги і удачі!
Стиліст Андрій Таня Показати IP 7 Квітня 2015 20:57
Хвали мене моя губонько та не роздерися!!!!!
Я Показати IP 7 Квітня 2015 21:02
Такі люди - гордість наша!!
люба Показати IP 7 Квітня 2015 22:06
дуже вдячна сімі валіхновських за вчасно надану кваліфіковану медичну допомогу- під час відрядження в турійськ дуже захворіла було це у 80-х роках. хороша сімя і треба радіти за таких і гордитись а не зловтішатись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus