USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шацькі озера назвали зоною «білої» енергетики

25 Липня 2012 14:33
Шацькі озера на Волині знаходяться у зоні, що володіє унікальними біоенергетичними особливостями.
Про це розповіла головний архітектор проекту ДП Український державний науково-дослідницький інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя Ганна Айлікова під час наради щодо розгляду зауважень та пропозицій, що стосуються схеми планування території Волинської області 25 липня.

За словами Айлікової, Волинська область стала єдиною на всю Україну, для якої зробили схему геопатогенних проявів на території області по районах.

«Це працював у нас Інститут географії і Академія наук. По кожному району ми маємо і карстові провали, і ризики», - розповіла архітектор.

Так, Айлікова зазначила, що окрім геопатогенних зон, на схему нанесли й так звані зони «білої» енергетики, де людина відновлюється за дуже короткий час. «Якраз у вас ця територія – це Шацькі озера. Якщо ви туди потрапляєте, то там якраз викид енергії позитивної», - додала фахівець.
Нагадаємо, схему планування території Волинської області розроблять, щоб вирішити питання розвитку області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC. Показати IP 26 Липня 2012 09:41
Из вики:"Геопатоге́нные зо́ны — фигурирующее в ряде псевдонаучных теорий и городских легенд представление об участках на земной поверхности, на которых декларируется присутствие неких неизвестных науке геодезических и геологических феноменов, якобы неблагоприятно воздействующих на здоровье и самочувствие человека, животных и растений." И об этих псевдонауных явлениях ведет речь ведущий специалист уважаемого научного заведения? Возникает сомнения в ее компетенции.
БЖСМ до VSC. Показати IP 2 Листопада 2012 12:40
а сомнений в компетенции "вики" не возникает?
Лысенко Показати IP 23 Жовтня 2012 22:48
Вот,вот!Не только генетика продажная девка империализма. Возникают сомнения в компетенции!Время доказало,что догматизм и косность побеждает! (Ну как минимуим в нашей стране)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus