USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Що робити з рентген-апаратом, на якому не видно кісток?

13 Червня 2014 12:21
У лікарні міста Ківерці – застаріле обладнання. Так, апарат рентгенівських знімків для медзакладу придбали ще в далекому 1977 році.

Про це під час прес-конференції управління охорони здоров’я ОДА, приуроченій до професійного свята – Дня медичного працівника, розповів ветеран медичної служби Дмитро Дремух.

«На рентгені, зробленому з допомогою застарілої техніки, не видно навіть кісток, у випадку, якщо людина трішки повніша», - з жалем підкреслив він.

Також почесний медик зазначив, що у Ківерцівських медзакладах відсутній і ехокардіоскоп – прилад для вимірювання в часі на екрані електронно-променевої трубки переміщення м’яза чи клапанів серця під час їх ультразвукової локації.

Тим часом, тільки ківерцівські пацієнти потребують 25 тисяч таких процедур.

«Гроші в країні є, тільки вони крутяться не там, де потрібно», - зітхає ветеран медслужб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Червня 2014 12:23
апарат поставити на границі з рашкою. нехай опромінює непроханих гостей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus