USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Степанов заявив, що українцям видаватимуть COVID-паспорти

15 Січня 2021 09:56
Масова вакцинація від коронавірусу в Україні почнеться вже в лютому. Разом з вакциною українцям видаватимуть паспорти вакцинації так само, як це роблять в Європейському союзі.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі телеканалу Україна 24, передає Кореспондент.

Степанов зазначив, що, з великою ймовірністю, вакцина від коронавірусної інфекції надійде в Україну вже в лютому.

"Я думаю, що в лютому, який настане вже через два тижні, ми дійсно почнемо масову вакцинацію в нашій країні. І все, що ви говорите про паспорти, про всі інші документи, які будуть отримувати громадяни Європейського союзу, їх будуть отримувати так само і громадяни України", – сказав Степанов.

Раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що міжнародне свідоцтво про вакцинацію проти COVID-19 видаватиме кожен сімейний лікар.

Як повідомлялося, у Польщі також видаватимуть «паспорти вакцинації» після щеплення від COVID-19. Після вакцинації підтвердження надійде у вигляді QR-коду, який можна завантажити з особистого кабінету на сайті електронного уряду чи облікового запису системи охорони здоров’я. Також буде можливо роздрукувати документ у пункті вакцинації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Луцьк Показати IP 15 Січня 2021 10:14
До д...пи те щеплення. Дієвість вакцини не доведена в жодній країні. Люди,що перехворіли повторно хворіють через певний час. Чи може хочуть щомісяця примусово штрикати фіг-зна що ? Гроші ж треба списати собі в кишеню. І так люди ледь жевріють з їх реформами і локдаунами, а ще давай мишками піддослідними зробим.
ЛуцькКУКУ до Луцьк Показати IP 15 Січня 2021 11:52
Весь світ "дурний" і Європа, до якої ми так прагнемо, а українці самі "розумні" виявляється :))) Може тому так і живемо, бо стільки "розумників" на метр квадратний?! :)))
Луцьк до ЛуцькКУКУ Показати IP 15 Січня 2021 12:15
Ну так, Ви найрозумніші. У всьому світі пандемію подолано, лише в Україні хворіють , бо не хочуть вакцинуватись. Де написано,що це за вакцина, хто виробник? Де вказано, що вона ефективна? Чому змушують підписуватись, що в разі виникнення ускладнень Ви всю відповідальність берете на себе? Я не проти вакцинації, але якісною, сертифікованою і ефективною вакциною !
Анонім Показати IP 15 Січня 2021 11:30
а чому не закупили ізраїльську чи американську вакцини? а непонятно яку китайську....
АноніМуМу до Анонім Показати IP 15 Січня 2021 11:54
Бо банановим республікам не варто на якість розраховувати!
думка Показати IP 15 Січня 2021 11:51
Ще вакцини немає і невідомо якої якості вона буде, а вони про паспорти?!
!!! Показати IP 15 Січня 2021 12:29
а ще одне запитання - цей паспорт буде визнаватись за кордоном, якщо вакцина малоефективна?
Луцьк до !!! Показати IP 15 Січня 2021 13:01
Нічого він не даватиме. Всерівно вимагатимуть ПЛР тест , дотримуватись усіх карантинних обмежень, що є і сьогодні. А паспорт скажуть запихнути в ..... . Бо вакцинація не гарантує , що Ви не є носієм чи не захворієте. Тим більше не зазначено це одноразова процедура чи багаторазова.
Анонім Показати IP 15 Січня 2021 12:34
То вакцинація буде платна, ще й. добровільно-примусова,а якщо якась серйозна побочка,то лікарі ніколи цього не діагностують(у нас завжди проблеми з вірними діагнозами) , і опинитися людина сам на сам з цим г*вном. Класно закрутили.
Анонім Показати IP 15 Січня 2021 12:43
Вакцинировать сначала Зеленского, его семью. в т.ч. детей, потом в таком же порядке ВР, КМУ
точно до Анонім Показати IP 15 Січня 2021 13:10
і хоча б два роки почекати . чи нема побічок )))))
Ирина Показати IP 15 Січня 2021 22:30
Вакцина буде ефективна, але не у хворобі з ковід...
Значить Показати IP 16 Січня 2021 03:57
Жінка Степанова терміново відкрила друкарню, яка мусить виграти тендер на виробництво цих паспортів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus