USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Творчість заради життя» - у Луцьку допоможуть онкохворим діткам

9 Грудня 2016 17:12
Благодійний захід в рамках проекту «Творчість заради життя»цьогоріч відбудеться 12 грудня 2016 року о 17:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, - повідомляють організатори.

Діти та молодь творчої студії Наталії Журавльової покажуть лучанам та гостям міста благодійну виставу «Аліса в Задзеркаллі» (поч. о 18:00).

Відвідувачі матимуть змогу взяти участь у ярмарку «Тепла іграшка надії», організованому Благодійним Фондом «СТОПРАК», та у Марафоні написання листів в рамках глобальної та щорічної правозахисної кампанії AMNESTY international.

Нагадаємо, що благодійний проект «Творчість заради життя», який започатковано Волинською обласною бібліотекою для юнацтва, діє з 2013 року і спрямований на допомогу дітям-пацієнтам онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні. У цьому році партнерами проекту є вихованці STUDIО N.Zh (керівник Наталія Журавльова), Благодійний Фонд «СТОПРАК» (Марія Адамчук), Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ліна Галан), ГО студія класичного танцю «Жизель» (художній керівник Олена Бурба), зразковий аматорський ансамбль танцю «Первоцвіт» будинку культури села Княгининок (художній керівник Ольга Бетюга), зразковий аматорський ансамбль танцю «Лілея» Луцької ЗОШ №11-колегіум (художній керівник Аліна Панасевич), зразковий аматорський ансамбль танцю «Ремікс» ЛНВК ЗОШ №24 І-ІІ ст.- технологічний ліцей (художній керівник Руслана Редько).

Зі слів організаторів, проект покликаний надати матеріальну, моральну і психологічну підтримку хворим дітям. До організації заходів долучається молодь, яка своєю творчістю допомагає тим, хто опинився на межі життя.

Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus