USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучан запрошують на виставку-ярмарок ялинкових прикрас

9 Грудня 2016 09:22
Великий ярмарок з продажу ялинкових іграшок в рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії» відбудеться 12 грудня з 17 до 20 години у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Продаватимуть приблизно дві тисячі прикрас для оздоби ялинок, кошти від продажу яких спрямують на допомогу важкохворим діткам, пишуть організатори.

Третій рік поспіль у Луцьку відбувається благодійна акція «Тепла іграшка надії», метою якої є зібрати кошти для важкохворих дітей, а усі зібрані гроші перераховуються на рахунок Благодійного фонду «СТОПРАК».

«Цьогоріч ми маємо неабияку підтримку, адже стільки іграшок, як зараз, ми ще не збирали. Іграшки шили не тільки у Луцьку, а й на Донеччині, в Острозі та інших містах», – зазначає координатор акції Анна Єкименко-Поліщук. Саме тому вже сьогодні з впевненістю можна сказати, що це буде найбільший на Волині ярмарок ялинкових прикрас. Ціни на святі будуть символічні – більшість іграшок вартуватиме 25 гривень, хоча будуть й дещо дорожчі.

Їх виготовляли з фетру та інших матеріалів усі охочі, які стали волонтерами акції тож було зібрано близько двох тисяч іграшок. «Ми маємо професійні роботи, які нам надали майстрині, але є багато аматорських, які шили люди, вкладаючи туди своє тепло й бажання допомогти хворим діткам», – зазначають організатори.

Великий ярмарок розпочнеться у понеділок, 12 грудня, о 17 годині у приміщенні драмтеатру на другому поверсі.

Того ж дня о 18.00 в рамках благодійного проекту «Творчість заради життя» відбудеться дитяча вистава студії Наталії Журавльової «Аліса в Задзеркаллі». «Якщо хтось прийде з дітками, то після купівлі іграшок може переглянути чудову виставу. Під час неї теж збиратимуть кошти для важкохворих діток. Утім, наш ярмарок працюватиме і протягом вистави, аж до 20 години», – розповідають координатори акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus