USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ковельському МТМО запрацює нова палата реанімації

1 Вересня 2015 13:29
У Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні відкрили нову палату реанімації. Відповідний сертифікат на обладнання реанімації передав керівникам медустанови міський голова Олег Кіндер, - інформує ВОДТРК.

Головний лікар Олег Самчук під час зустрічі із медиками розповів, що в нинішньому році у Ковелі на потреби охорони здоров’я додатково спрямували понад 3 мільйони гривень, а ще близько двох мільйонів надійде найближчим часом.

Зокрема, 720 тисяч гривень отримало територіальне медичне об’єднання для придбання апарата штучної вентиляції легень для регіонального відділення інтенсивної терапії та виходжування новонароджених пологового будинку.

Виділені додаткові фінансові ресурси і на медикаменти та харчування учасників АТО, які перебувають в стаціонарному відділенні, на потреби хворих, які мають рідкісні захворювання.

Як повідомляє прес-служба Ковельської міської ради, вперше за багато років працівники охорони здоров’я отримають службове житло. Це стало можливим завдяки реконструкції приміщення молочної кухні на вулиці Мічуріна, 2. Там обладнають 8 квартир, на що використали півмільйона гривень із міської казни. Загалом 16 осіб восени уже переїдуть у нові помешкання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К. ХОМІК Показати IP 1 Вересня 2015 18:26
Вибори на " носу " ,пора показати бурну діяльність ... Про передачу посади головного лікаря ковельського МТМО в спадок / від батька до 30-річного сина / мешканці Ковеля пам'ятають... Незабаром згадають і в прокуратурі,яка сьогодні оновлюється ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus