USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькій гімназії презентували нові тренажери. ФОТО

2 Листопада 2011 16:38
Спортивний майданчик луцької гімназії № 18 облаштували новими вуличними тренажерами та сучасним гумовим покриттям. Урочисте відкриття майданчика «Здоров’я», а разом з ним і День здоров’я для учнів навчального закладу, відбулося 2 листопада.

Кошти на облаштування спортивного майданчика надав благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Сучасні тренажери, модульне спортивне гумове покриття, роботи – усе це оплатив благодійник, виділивши 81,2 тисячі гривень. Окрім того, фонд Ігоря Палиці став меценатом Дня здоров’я у гімназії.


Тож серед учнів проводилися спортивні змагання, показові виступи з художньої гімнастики, конкурс малюнків «Я люблю спорт».


На урочистостях побував Луцький міський голова Микола Романюк. Він схвально поставився до роботи благодійника. «Тренажери встановили сьогодні у 18-й гімназії, бо Ігор Палиця тут вчився. Спонсор обіцяє облаштувати таким обладнанням усі школи Луцька. Роботи будуть завершені до початку наступного навчального року. Міська рада сприятиме цьому», – запевнив Романюк.



Нове спортивне обладнання представляли самі діти – члени учнівського самоврядування гімназії. Вони розповіли про користь кожного тренажера і на власному прикладі показали, як правильно ними користуватися.

Представник благодійного фонду Ніна Тарасенко переконує, що для майданчика обирали лише найякісніше обладнання, співпрацювали лише з найнадійнішими виробниками – усе заради здоров’я учнів.

Директор гімназії №18 Сергій Скороход давно мріяв про те, щоб у його навчальному закладі були такі тренажери. Самі ж учні пишаються тим, що тепер матимуть нагоду у будь-який час займатися на високоякісному обладнанні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
noname Показати IP 2 Листопада 2011 16:54
перефразовуючи:"подякуймо Волині ... за Палицю". навіть рим шукати не треба - і так досить абсурдно.
Вчителька Показати IP 2 Листопада 2011 17:13
Щиро дякую Палиці Ігорю , що знайшов кошти для дітей.А то подивіться скільки спонсорів фестивалю "САЛА", а для освіти спонсорів - НУЛЬ.
ввв Показати IP 2 Листопада 2011 17:56
приклад гідний для наслідування!
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2011 17:56
безплатні тренажери для школярів, не кожен в наш час може дозволити дитині фітнес-клуб, а тут безплатно!!!УРА!
{eq d ujdyt до Лучанин Показати IP 3 Листопада 2011 12:41
шановний, вiдвiдайте курси української мови, або повернiтся до школи.
33-й Показати IP 2 Листопада 2011 18:06
і я в тій школі навчався)))Приємно )))
Беня Показати IP 2 Листопада 2011 21:21
Дивно, що нема жодного антисемітського комента. Невже Свободі Коломойський заборонив критикувати євреїв?
Колишній учень Показати IP 2 Листопада 2011 21:44
Приємно за рідну школу.
нік Показати IP 2 Листопада 2011 23:21
Ага... вибори на носі.... треба зарисуватися.. Палиця молодець...)) може виберуть...
Костянтин Іванович Показати IP 3 Листопада 2011 09:33
"Ага... вибори на носі.... треба зарисуватися.. Палиця молодець...)) може виберуть..." так, але міг як і всі просто листівки роздавати і розказувати про те, як з кожним роком зростає вміст жирів у маслі
так до Костянтин Іванович Показати IP 3 Листопада 2011 11:50
він стільки натарив, що може заплатити - йому без різниці, що пару лимонів зелених за список чи пару на луцьк кинути. Перевага, що буде хоч якась користь для міста, але ж потім він продасть це місто задля того, щоб натарити ще, як черновецький, вступивши у більшість януковича, ви потім будете говорити, а чого ж такий дорогий бензин(молоко, м"ясо і т.д)
Юрист Показати IP 3 Листопада 2011 13:25
от всі полюбляють чужі гроші рахувати))) смішно))) подивіться - це ж для дітей!!!!!чи варто взагалі коментувати!!!!!!!і наганяти тут шквал незрозумілих коментів????чи багато робиться для шкіл в яких не завжди м'ячів вистачає????а це ще й стимул вчителям!!!!Варто подякувати!!!!
Zaratustra Показати IP 3 Листопада 2011 17:14
Идея хорошая,реализация негодная.В школе есть хороший зал, который можно было бы переделать в тренажерку,а так осенью и зимой они будут простаивать
лучанка Показати IP 3 Листопада 2011 18:04
Син ,як не вдома за компютером,то в школі- в приміщенні.Добре,що вуличні - більше часу будуть діти на свіжому повітрі!
Спортсмен Показати IP 3 Листопада 2011 18:10
Тренажерами Інтер-Атлетики можна користуватись і восени,і взимку.
вчителька Показати IP 3 Листопада 2011 20:33
Щиро заздрю гімназії № 18
Перехожий Показати IP 5 Листопада 2011 19:57
Ігор Палиця, на мою думку, хоч рідко-зате мітко! Молодець! Всім жмотам-депутатам гарний приклад! Дійсно, скільки може оздоровитись дітей, які немають змоги платити за фітнес-центри. А у всіх навчальних закладах- це буде взагалі ПРЕКРАСНО! Все починається з малого, з дітей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus