USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку сформують групу донорів крові

8 Жовтня 2013 16:32
Кожен із нас здатний на благородство і може стати донором. Це у нас в крові.
Ваша кров може врятувати не одне людське життя!, - йдеться у повідомленні громадських активістів, які плануюють організувати групу донорів крові у Луцьку.
Багато донорів сьогодні серед лікарів, медичного персоналу та студентів-медиків. Часто медики є постійними і почесними донорами. Просто тому, що усвідомлюють всю важливість і необхідність цієї процедури. А ще тому, що часом кров та її компоненти необхідні терміново, екстрено. Завжди потрібна кров рідкісних груп і характеристик та її компоненти.
Донорська кров потрібна жителям нашого міста щогодини, щохвилини!
Компоненти та препарати крові широко застосовуються в хірургії, в онкології та допомозі породіллі, при наданні допомоги постраждалим у катастрофах і аваріях природного і техногенного характеру, багатьох інших ситуаціях.
Повноцінних замінників крові на сьогоднішній день немає. Джерелом крові може бути тільки Людина, тільки Донор. Кров означає Життя для тих, хто її потребує! Ми набираємо групу небайдужих! Долучайся до спільноти.
Контактна особа – Дмитро Сидорук.
Громадські активісти пропонують лучанам і просто не байдужим людям 10 жовтня, у четвер, взяти участь в акції «Стань донором! Врятуй життя!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
донор Показати IP 8 Жовтня 2013 17:01
а яким боком до акції "Батьківщина"? вона щось платить донорам? чи то партійці кров здають? ЧИ ПРОСТО ПІАРИТЬСЯ?
АІДС Показати IP 9 Жовтня 2013 08:48
А що у проституток також кров беруть чи то просто піар? Судячи на фото-типова сучасна представниця найдревнішої професії. Гарно ноги розтавила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus