USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку запрацює оперативно-диспетчерська служба.ФОТО

31 Липня 2013 09:00
Майже завершили підготовку приміщень для єдиної регіональної оперативно-диспетчерської служби, яку обладнають у обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Про це повідомив головний лікар центру Олег Куц під час прес-конференції, що відбулася 30 липня.

З його слів, усі роботи виконали вчасно, наразі підписали акт прийому-передачі приміщення. Залишилося здійснити благоустрій території та встановити обладнання.







Оперативно-диспетчерська служба працюватиме у будівлі колишньої підстанції швидкої допомоги, що на вулиці Словацького, 28. Після ремонту у її приміщеннях розташовуватиметься зал для диспетчерів, серверна, гардероб та душові кімнати для працівників. Тут працюватимуть лише диспетчери оперативної частини. Адміністрацію центру переселяти у нові приміщення не планують.

«Нам дали апаратуру, про яку ми раніше могли лише мріяти. Обладнання, яке ми отримали у рамках національного проекту «Вчасна допомога», дозволить протягом декількох секунд зв’язуватися з бригадами, що перебувають на великій відстані. Моментальний зв'язок важливий, зокрема, під час таких аварій, як на Ковельській трасі», - зазначив Олег Куц.





Працівники оперативно-диспетчерської служби прийматимуть та передаватимуть виклики з усієї області та здійснюватимуть контроль за їхнім виконанням. Обладнання дозволить точно визначити координати місця, з якого здійснили виклик. Зі слів головного лікаря, виклики архівуватимуть. Інформацію зберігатимуть упродовж п’яти років. Дизель-генератор забезпечуватиме роботу апаратури у випадку перебоїв з електроенергією.

Як повідомив директор підрядника об’єкту підприємства «Житлобуд-2» Леонід Стефанович, вартість об’єкту - приблизно 5 мільйонів гривень.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus