USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У луцьких магазинах виявили небезпечні продукти

8 Липня 2011 17:34
У луцьких магазинах санстанція виявила небезпечні продукти
Протягом тижня порушення санітарного законодавства працівники санепідстанції виявили у 50% випадків.
Усього ж перевірили 30 закладів торгівлі та ресторанного господарства, - повідомляє санітарно-епідеміологічна станція міста Луцька та Луцького район.
У результаті оштрафовано 15 осіб на суму 2125 гривень.
Зокрема, в магазині «Вопак-1102» ТзОВ «Пакко Холдінг», що на вулиці Володимирській, 103, сміттєзбірники утримуються в неналежному санітарному стані, сміття вивозиться не своєчасно.
Мешканці житлового будинку, в якому знаходиться магазин, поскаржилися на незадовільні умови проживання.
Керуючу магазином притягнуто до адміністративної відповідальності.
У магазині «Мальви», що на вулиці Липинського, 2б, порушувались умови зберігання харчових продуктів. Молочні та ковбасні вироби зберігались при температурі +12˚С, тоді, як санітарні правила передбачають + 4-6˚С.
Такі порушення можуть спричинити у споживачів продукції харчові отруєння, стверджують епідеміологи.
Підприємця за виявлені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності.
У магазині «Продукти», що на проспекті Відродження , 4, порушений режим миття виробничого інвентарю, немає гарячої проточної води.
Постановою головного лікаря в магазині обмежений асортимент до облаштування мийної дільниці і встановлення електроводонагрівача.
Без дозвільних документів біля магазину влаштований літній майданчик, де продається пиво.
Від мешканців прилеглого житлового будинку в СЕС надійшла скарга про незадовільні умови проживання, пов΄язані із функціонуванням незаконно влаштованого літнього майданчика. Підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності.
У торговому павільйоні «Володар», що на вулиці Володимирській, 70в, порушувалось товарне сусідство, а ковбасні вироби, овочі, півфабрикати зважуються на одній вазі. Порушений також асортимент продуктів, погоджений санепідстанцією для продажу в магазині. Підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності.
У торговому павільйоні «Все для всіх», що на проспекті Молоді, 2, продавалися епіднебезпечні харчові продукти при відсутності гарячої проточної води.
Крім того, не був вчасно замінений зношений виробничий інвентар.
На об΄єкті обмежено асортимент постановою головного лікаря до забезпечення гарячою водою. Підприємця двічі притягнуто до адміністративної відповідальності.
Порушувався дезрежим і в буфеті «Автостоп» на АС-2, що на вулиці Львівській. Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пан Коцький Показати IP 8 Липня 2011 20:48
Маю знайому журналістку, якій часто по службі треба спілкуватися з санстанцією.Не розумію, чому на всі питання можна отримати відповідь виключно в Ульчака. Чому пані Янко ховається від журналістів на якихось нарадах, часто перебуває в Києві (тижнями) тощо,при цьому не дозволяючи своїм колегам коментувати її ж виступи та заборони. Чому облсес не зацікавлена в розкрутці свого Я? Кажуть, що Янко не просто боїться четвертої влади, а ігнорує її, зневажає. Мабуть, не дарма. Щось в цьому є...
Л Показати IP 10 Липня 2011 20:59
На дверях кабінету Янко не забула написати, що вона кандидат медичних наук. Такої дурості світ не бачив.
Знайома журналістка. Показати IP 11 Липня 2011 06:08
Янко - випадкова, зайва і небезпечна людина в цій серйозній службі. Я навіть не маю на увазі той шлях, яким вона потрапила на посаду, протягом кількох років написавши на своїх колег в Київ десятки, а може сотні анонімок. Підступна, зла, недалека, високомірна, амбіційна без елементарного підтвердження чимось цих амбіцій. Це все - кадри Бондара, які давно повинні бути або на нарах, або класти асфальт лопатою 60Х80.
Ваня Показати IP 11 Липня 2011 10:18
Гей охоронці здоровя нашого люду, санепідемистанція. Доки будуть продавати якісь баби фарш при вході на базар в центру міста.Спокійно сидять і торгують, де вони його беруть з чого він, можливо з собак і котів, а люди купують.Боже мій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus