USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У МОЗ кажуть, що передусім закуповуватимуть вакцини

27 Липня 2011 12:28
Переглянувши план закупівель медикаментів, Міністерство охорони здоров'я вирішило передусім закупити вакцини, препарати від гемофілії і для лікування дитячої онкології.
Міністерство охорони здоров'я України розпочало першочергову закупівлю вакцин. Про це на брифінгу в Кабінеті міністрів заявив міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко, інформує Дело.
«Наше міністерство проаналізувало ситуацію наявності та запасів медикаментів... З огляду на це ми переглянули план закупівель, і в першу чергу закуповуються вакцини, препарати від гемофілії і для лікування дитячої онкології», - сказав Аніщенко.
Також міністр повідомив, що, крім датської вакцини від туберкульозу, Україна закоповуватиме препарат іншого виробника.
«Ми змінили номенклатуру і можемо сказати, що, наприклад, вакцина від туберкульозу тепер нами може закуповуватися не тільки датська, як це було з 2008 року, а й іншого виробника», - сказав міністр.
За словами Аніщенка, створено робочі групи, які на постійній основі продовжують аналізувати ситуації за наявністю медикаментів.
«На сьогодні оголошені торги на суму 836 мільйонів гривень за липень-серпень», - повідомив Аніщенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 28 Липня 2011 00:44
Краще б замість закупівлі вакцини від туберкульозу підвищили рівень життя людей - це була б найкраща діюча вакцина. І препарати не завадило б спочатку для лікування дитячої онкології та від гемофілії закупити. Коли вже МОЗ буде щось робити для життя людей, а не від життя?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus