USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «М’ясній точці» санстанція знайшла порушення

8 Серпня 2011 14:13
У кафе «Підзамче» та магазині «М’ясна точка», що знаходяться у Луцьку на бульварі Дружби народів, санстанція виявила сумісне зберігання сирої і готової до вживання продукції, що забороняється.
За це порушення підприємців оштрафували, – інформують у санітарно-епідеміологічній станції Луцька та Луцького району.
До відповідальності притягнули і підприємця, якому належить торговий заклад «Шоколадниця», що на вулиці Лесі Українки. Тут виявили порушення дезрежиму.
У торговому павільйоні «777», що вулиці Ковельській, частково вилучили продукти – підприємця і продавця теж оштрафували.
Загалом протягом минулого тижня працівники луцької санстанції перевірили 48 об'єктів, в яких продають та виробляють продукти харчування і продовольчу сировину.
Порушення вимог санітарних правил виявили на 21 об’єкті, що становить 43%. Наклали штрафів на суму 3009 гривень.
Від роботи відсторонили 8 осіб, які працювали без медичного огляду.
З продажу вилучили 2 кілограми небезпечних харчових продуктів, у яких закінчився термін придатності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
kamil Показати IP 8 Серпня 2011 14:58
Порушення вимог санітарних правил виявили на 21 об’єкті, що становить 43%. Наклали штрафів на суму 3009 гривень" це близько 144 гривні на кожного. хіба це штрафи?
! Показати IP 8 Серпня 2011 18:00
А комусь дуже вигідно, щоб нас труїли, не тільки "простроченими" продуктами, а й такими, що майже не придатні до вживання. Бо як ще пояснити, що всі на всіх рівнях знають, що 90 відсотків того, що виробляється та ввозиться повне г..вно і всерівно дозволяють його виробляти, ввозити та продавати, а хто виробляє тих рятівних 10 відсотків та де іх продукцію можна купити - велика таємниця.
Лазар Показати IP 14 Жовтня 2012 13:01
Неможу зайти на форум мясної точки. Чому? Хотіла висказатись за продажу фаршу. Як можна так умудритись перемолоти мясо, наприклад пільменне, щоб воно було таке рідке, що неможливо зробити з нього пільмені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus