USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Усе іде по плану, - Клімчук

1 Травня 2013 08:44
Будівництво та реконструкція обласного онкологічного диспансера триває згідно з планом, - повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук проінспектував хід будівельних робіт в обласному онкологічному диспансері.

Там здійснюється реконструкція відділення радіонуклідної діагностики з добудовою приміщень для комп’ютерного томографа та лінійного прискорювача. Також відбувається переобладнання електромережі для безперебійної роботи цього обладнання.

Як розповів головний лікар закладу Орест Андрусенко, на ці цілі з обласного бюджету виділено понад 4 мільйони гривень. Спеціалізовану кімнату для комп’ютерного томографа майже завершили. Бункер для прискорювача інтенсивно будується. Адже усе обладнання вже замовляли у Німеччині і скоро його доправлять на Волинь.

Кошторис сягає 14 мільйонів гривень

«Роботою будівельників я задоволений. Все йде згідно плану. Будівництво чи реконструкція сьогодні триває на декількох медичних об’єктах області: в онкологічному та протитуберкульозному диспансерах, інфекційній лікарні, центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Єдине наше прагнення - доступні та якісні медичні послуги для волинян. Ми не поспішаємо з реформами, а поступово модернізуємо та оптимізуємо існуючу систему медицини», - підсумував Борис Клімчук.

Пізніше голова облдержадміністрації оглянув приміщення, яке зараз реконструююють для потреб обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 1 Травня 2013 10:31
Ну ще би ... У БП все поплану.Оптиміст...
Панк Показати IP 1 Травня 2013 15:46
ми любимо групу Гражданская Оборона
Брехня повна Показати IP 1 Травня 2013 17:54
А с-ки головний лікар та Борінька собі в кишені поклали? Ооооооооо цим "людішкам" тільки довірся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus