USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

65-ту річницю визволення Волині святкуватимуть стандартно, «по плану»

8 Липня 2009 17:12
Координаційна рада обласних ветеранських організацій схвалила план заходів із відзначення 65-ї річниці визволення Волинської області від німецько-фашистських загарбників. Про це повідомляє 8 липня репортер «Волинських Новин».
За словами начальника відділу головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Анатолія Махецького, святкування 65-ї річниці визволення Волинської області від німецько-фашистських загарбників проходить в рамках підготовки до річниці визволення України та Дня Перемоги.
Чиновник розповів, що 21 липня пройдуть урочистості на Меморіалі Вічної Слави у Луцьку за участі ветеранів. Цей захід відбудеться, скоріше за все, вранці. При цьому має відбутися панахида, святковий салют і марш ветеранів обласним центром.
До 21 липня у районах області має пройти етап Всеукраїнської естафети «Слава визволителям України». Крім того, на Волині впорядкують братські могили, поховання та інші місця, пов’язані з Другою Світовою війною. Власне, на обліку стоять 779 таких об’єктів.
Заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук наголосив, що з нагоди цього ювілею бажано провести виховні години у таборах Волині, де відпочивають діти.
Голова обласної організації ветеранів України Микола Капітоненко зазначив, що «майже одне і те ж у наші плани» із відзначення входить щороку. Пан Капітоненко порадив також звернути увагу на житлові проблеми ветеранів, забезпечення їх медикаментами тощо.
Загалом до пропонованого плану заходів не виникло і рада ветеранських організацій його підтримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus