USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

В обласній дитячі лікарні потребує ремонту аварійний харчоблок

5 Жовтня 2016 15:23
Виділити кошти на капітальний ремонт харчоблоку та планово-технічне обслуговування кисневої станції просить в депутатів Волиньради адміністрація Волинського обласного дитячого ТМО.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 жовтня.

Адміністрація Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання просила посприяти у виділенні коштів для здійснення невідкладних ремонтних робіт у харчоблоці Волинської обласної дитячої клінічної лікарні у зв’язку з вкрай незадовільним матеріально-технічним станом. Господарські підрозділи закладу функціонують вже впродовж 29 років, з часу відкриття лікарні у 1987 році. Дах харчоблоку протікає, від чого створюються незадовільні санітарно-гігієнічні умови в процесі приготування їжі для пацієнтів. Відповідно до технологічного висновку, здійсненого у 2015 році, стан будівельних конструкцій покрівлі харчоблоку непридатний для нормальної експлуатації, а стан конструкції цегляного простінка зовнішньої стіни будівлі – незадовільний. Орієнтовна вартість проведення капітального ремонту чи реконструкції харчоблоку становить 500 тисяч гривень.

Окрім цього, адміністрація закладу просила виділити 134 тисячі гривень на планово-технічне обслуговування кисневої станції. Так, дороговартісне обладнання, яке надає допомогу новонародженим, недоношеним дітям, вичерпало свій ресурс та може вийти з ладу, якщо не здійснити його планово-технічне обслуговування.

Члени комісії рекомендували підтримати звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Марія Показати IP 5 Жовтня 2016 15:49
Просять гроші на дитячу лікарню нонсенс,треба зробити все нове і харчоблок і станцію,а як у депутатів раптом не знайдеться коштів,то відкрити рахунок ми самі батьки скинемось і все відремонтуємо,
КУМ Показати IP 5 Жовтня 2016 16:31
Дах харчоблоку протікає, від чого створюються незадовільні санітарно-гігієнічні умови в процесі приготування їжі для пацієнтів. Відповідно до технологічного висновку, здійсненого у 2015 році, стан будівельних конструкцій покрівлі харчоблоку непридатний для нормальної експлуатації, а стан конструкції цегляного простінка зовнішньої стіни будівлі – незадовільний. Орієнтовна вартість проведення капітального ремонту чи реконструкції харчоблоку становить 500 тисяч гривень. А У ВАЩИЛИНА НЕ ПРОТІКАЄ ...І ЙОМУ П*Х*Й ВАШ ДАХ . БО ВКРАВ ГРОШІ І ВТІК ВОВРЕМЯ......
До кума Показати IP 5 Жовтня 2016 21:15
Дякуємо за пораду, отже ,громадо , гроші на ремонт харчоблоку знаходяться у Ващиліна, потрібно визначитись тільки з датою , коли починаємо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus