USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Конкурс «Волинських новин»: Ті, що нас приручили

16 Травня 2013 08:31
Шановні читачі видання «Волинські новини»!
Пропонуємо Вам взяти участь у новому конкурсі «Ті, що нас приручили».

Як Ви вже здогадалися, мова йде про домашніх улюбленців - про близьких нашому серцю створінь, що знають про нас більше, ніж будь-хто. Вони відчувають наш емоційний стан, вміють розрадити у сумні хвилини, заспокоїти в стресових ситуаціях та навіть лікувати тілесні недуги. Вони стають об’єктом тривалих розмов, часом, сентиментальних, смішних чи курйозних історій, набирають мільйони «лайків» в Інтернеті та стають героями всесвітньо відомих художніх творів.

Отже, конкурс триває. До участі у ньому запрошуємо всіх охочих! Якщо Ви любите фотографувати чи знімати на відео своїх домашніх тварин, надсилайте світлини та відеоматеріали на електронну скриньку [email protected], і ми опублікуємо їх на сторінці конкурсу. Переможців визначатимемо шляхом голосування в коментарях у наступних номінаціях:

- Найсмішніше фото
- Найсмішніше відео
- Найзворушливіше фото
- Назворушливіше відео


Авторам найкращих фото на відео нададуть призи спонсори конкурсу:

1. Луцький зоопарк – 5 сезонних абонементів на 2 особи на безкоштовне відвідування зоопарку.
2. Клуб власників домашніх тварин «Вуса, лапи, хвіст» - гарний подарунок для героя фото чи відео.
3. Магазин «Природа» - 3 подарункових сертифіката на 50 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Thor Показати IP 16 Травня 2013 13:39
1. Луцький зоопарк – сезонний абонемент на безкоштовне відвідування зоопарку. Упаси Боже получить такой приз...
Світлана до Thor Показати IP 16 Травня 2013 19:36
як на мене - гарний конкурс) а в зоопарк не обов"язково ходити з якимись примарними очікуваннями, а той же виграний абонемент -якщо , звичайно,за ваші фото проголосують і ви отримаєте приз;)- можна використати з користю. наприклад, допомогти мешканцям зоопарку чи розказати власній дитині про життя диких звірів в природі (Thor, у Вас є діти? чи хоча б домашні улюбленці, щоб і Ви змогли взяти участь у конкурсі?;)
білочка до Thor Показати IP 16 Травня 2013 20:59
шановний (-а) Thor! а який Ви інший приз сподівались отримати від зоопарку - парочку баранів чи лебедів? не бурчіть - а краще вишліть фото на конкурс! і взагалі, такі конкурси - діло добровільне;)
мама малюка Показати IP 16 Травня 2013 15:48
А я ходжу з дитиною в зоопарк... Нічого "упаси Боже" там нема...
Саша до мама малюка Показати IP 16 Травня 2013 19:22
згідний ) Наші діти мають усвідомлювати, що тварини - це не іграшки, а відповідальність: їх треба годувати і доглядати. І взагалі: де ще діти можуть побачити справжніх ( а не іграшкових!) ведмежат, як не в зоопарку!
просто мама) до мама малюка Показати IP 16 Травня 2013 19:39
згідна з Вами) особливо помітні позитивні зміни в порівнянні з колишнім станом зоопарку. тепер там дійсно приємно перебувати. але ще було б цікаво, якби облаштували там таке господарське подвір"я, як в Рівному:діткам завжди цікаво погодувати чи погладити тваринок.
Оксана Показати IP 16 Травня 2013 22:11
А як можна прийняти участь у голосуванні?
Оксані до Оксана Показати IP 17 Травня 2013 00:13
у коментарях можете написати яке фото вам більше всього до душі. Всі матеріали будуть пронумеровані,то вкажете номер... ну і кілька приємних слів не будуть зайвими))))
тьотя-мотя Показати IP 17 Травня 2013 16:33
сьогодні спеціально поїхала в зоопарк подивитися на тварин і взагалі розвідати обстановку. Я вам скажу, що була вражена змінами! Правда, там стало ДУЖЕ класно! Діти (дочка зі своєю подругою) не хотіли звідти уходити.Там такі гарні клумбочки стоять з квітами, у тварин дуже чисто і є їжа в мисках. Думаю, ми свою кішку відправимо на цей конкурс)
квіточка Показати IP 17 Травня 2013 18:14
а можна висилати фото з чужими домашніми тваринами? чи фото і відео з інтернету? до якого часу буде тривати конкурс і коли визначать переможців? дякую!)
вн до квіточка Показати IP 17 Травня 2013 19:44
Тільки ті тварини з якими ви особисто "знайомі" можуть бути героями фото і відео.з інтернету не можна, бо то буде вже зовсім інший конкурс))).
реально Показати IP 18 Травня 2013 19:52
в зоопарку зараз дуже круто! ти не правий, Thor!
Дарина Показати IP 27 Травня 2013 21:24
фото 126 супер!!! любовь-морковь :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus