USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Навкруг аварійного мосту бігали закохані. ВІДЕО

7 Квітня 2011 15:57
Аби звернути увагу на аварійний міст у луцькому Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, у Луцьку провели акцію «Добіжи до своєї половинки».

Кілька десятків молодих людей прийшло підтримати акцію, хоч кожен другий відверто зізнавався, що ходить цим мостом.

«Кожного дня через цей міст проходять десятки людей, і вони не задумуються над небезпекою, яка їм загрожує. Хоч на акції розповідали, що дійсно страшно проходити по ньому, що він навіть трясеться, коли по ньому йдеш. Саме тому ми хочемо застерегти людей від небезпеки і запобігти її подальшому існуванню. Так, ми закликаємо міську владу чим швидше поремонтувати цей міст», - каже один з організаторів акції Марія Доманська.

Під час акції відбулося два забіги. Хлопці, які знаходились на одному боці канави, повинні були перебігти на інший берег до своїх дівчат. Проте вони не могли скористатися аварійним мостом, адже він небезпечний.

Тому їх завданням було скористатися сусіднім мостом. Той, хто прибіг першим – отримував грамоту від організаторів акції.

У двох забігах виграли пари Дмитра Чабанчук та Світлани Свінціцької, та пара Ігоря Ліщука і Юлії Гусак. Решта учасників отримали шоколадні медальки.
Організатори кажуть, що хочуть у майбутньому присвоїти цьому мосту статус «Мосту закоханих».
Організували акцію учасники проекту «Академія практичної адвокації» Всеукраїнської громадської організації «Демократичний Альянс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Max Freeman Показати IP 7 Квітня 2011 16:14
Димка, Светка - молодцы!!!! :)
Ен. Показати IP 7 Квітня 2011 19:09
молодці! давно пора поремонтувати міст

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus