USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найвідоміші поцілунки. ФОТО

14 Лютого 2013 16:16
«Пост з минулого до Дня всіх закоханих»: Поцілунок - ознака любові, який може викликати масу найрізноманітніших емоцій: змусити сміятися, плакати або навіть втратити свідомість.

Вigpicture.ru підготував підбірку найвідоміших поцілунків з фільмів, серіалів і новин.

«Відтепер і на віки віків»
Берт Ланкатсер і Дебора Керр. Одні з найлегендарніших обіймів в сцені фільму 1953 року. Культову сцену на пляжі знімали на Гаваях.


«Віднесені вітром»

«Тебе терміново потрібно поцілувати», заявив Кларк Гейбл у ролі Рета Баттлера Вів'єн Лі в ролі Скарлетт в культовому фільмі 1939 року. «Тебе треба цілувати ... і часто. І треба, щоб це робив той, хто знає, як це робити».


«Братський поцілунок»

Це графіті Дмитра Врубеля - одне з найвідоміших на Берлінській стіні. На створеному в 1990 році малюнку зображено поцілунок «по-братськи» Леоніда Брежнєва і Еріха Хонеккера. Графіті стерли в березні 2009 року.


У 1950 році французький фотограф Робер Дуано зробив свій найвідоміший кадр: «Le baiser de l'Hôtel de Ville» - фото пари, яка цілується на жвавій вулиці Парижа. Знімок став міжнародним символом молодої любові в Парижі.


«Горбата гора»
- драма 2005 року, в якій показані складні романтичні і сексуальні відносини двох молодих чоловіків на заході Америки. Головні ролі виконали Хіт Леджер і Джейк Джілленхол.


Ел Гор і його дружина Тіппер поцілувалися після його промови у вечір відкриття Демократичного з'їзду 26 липня 2004 в Бостоні. Енергійний поцілунок привернув увагу громадськості. У 2010 році подружжя Гор розлучилася після 40 років шлюбу.


У романтичному фільмі 1990 року «Приведення» любов між героями Демі Мур і Патріка Суейзі перемогла навіть смерть.


«Це прекрасне життя»

У фільмі 1946 року Джеймс Стюарт зіграв мешканця невеликого містечка, який опинився в такому відчаї, що готовий був накласти на себе руки. Він одружується на своїй давній любові Донне Рід. Від смертельного кроку з моста його рятує ангел-охоронець, який показує йому, яким було б життя, якби він не народився.



Джин Сіммонс, Томмі Тейер і Пол Стенлі - члени групи «KISS». Ну, не можна ж було в пості про поцілунки обійти стороною групу, яка так і називається в перекладі з англійської «Поцілунок».


«Леді і Бродяга»


Кокер-спаніель на прізвисько Леді закохалася в Бурлаку - дворняжку з вулиці. Їх знаменитий поцілунок пам'ятають всі, хто дивився цей мультфільм, - вони їли спагеті, захопили одну і ту ж, і зустрілися посередині.


Брітні Спірс і Мадонна поцілувалися під час виступу на церемонії вручення премії «MTV Video Music Awards» у 2003 році. Спірс сказала, що поцілуватися запропонувала Мадонна.


«Сніданок у Тіффані»

Холлі Голайтлі (Одрі Хепберн) вистрибнула з таксі прямо під дощ, щоб поцілувати свого коханого (Джордж Пеппард) в цьому класичному фільмі 1961 року.


«Принцеса-наречена»

Керрі Елвс і Робін Райт в сцені фільму 1987 року. Приказка була наступною: «З моменту появи поцілунку всього п'ять з них назвали найбільш пристрасними і чистими. Ось один з них».


«Планета мавп»

Перший поцілунок «між видами» в кіно з'явився в цьому фільмі 1968 року. Шимпанзе-психолог доктор Зіра (Кім Стенлі) зустріла пораненого астронавта Джорджа Тейлора (Чарлтон Хестон) і допомогла йому поновитися. Перш, ніж відлетіти, Тейлор подарував їй поцілунок на прощання.


«Офіцер і джентльмен»

Річард Гір у військово-морській формі раптово з'явився на швейній фабриці Дебри Уінгер у фіналі цього фільму 1982 року. Він поцілував її і забрав із собою під гучні оплески її колег.


«Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь»

Хан Соло (Харрісон Форд) і принцеса Лея (Кері Фішер) піддалися силі взаємного тяжіння в другому фільмі серії «Зоряних воєн». (20th Century Fox)



«Щоденник пам'яті»

Еллі (Рейчел МакАдамс) і Ноа (Райан Гослінг) пристрасно цілуються під дощем після декількох років розлуки. Навіть несхвалення сім'ї та наявність жениха не можуть роз'єднати їх у цьому романтичному фільмі 2004 року.


«Поцілунок». Культова мармурова скульптура 1889 року французького скульптора Огюста Родена. На створення шедевра його надихнула історія Паоло і Франчески з «Божественної комедії» Данте.


Один з перших серіалів, де відкрито пропагували права геїв і лесбіянок, - «Розанна» - вийшов в ефір у 1994 році. В одній із серій Розанна Барр і Маріель Хемінгуей поцілувалися в гей-барі. Це був один з перших поцілунків одностатевої пари на ТБ.


Принц Великобританії Вільям цілує свою вже дружину Кейт, герцогиню Кембріджську на балконі Букінгемського палацу, після весільної церемонії 29 квітня 2011. Дівчинка внизу кадру відразу стала сенсацією в інтернеті.


У ролі лейтенанта Ухуру Ніколс поцілувала білого актора Вільяма Шатнера в ролі капітана Джеймса Т. Кірка в серії «Стар Трек», що вийшла на екрани 22 листопада 1968 року. Цей поцілунок часто називають першим «міжрасовим» на ТБ.


«Шістнадцять свічок»

У цьому фільму 1984 року мало хто забуде 16-й день народження Саманти (Моллі Рінгуолд). На щастя, в кінці фільму вона таки поцілувалася з хлопцем своєї мрії (у виконанні Майкла Шоффлінга) поряд з тортом з 16 свічками.


«Коли Гаррі зустрів Саллі»

Поцілунок в переддень Нового року між Гаррі (Біллі Кристал) і Саллі (Мег Райан) - один з найбільш впізнаваних у кінематографі.


«Людина-Павук»

Пітер Паркер, він же Людина-Павук (Тобі Магуайр) по вуха закохався в Мері-Джейн Уотсон (Кірстен Данст) в цьому фільмі 2002 року. Поцілунок у них був дуже незвичайний.


Можливо, одне з найбільш пізнаваних фото поцілунку: моряк і юна медсестра на Таймс-Сквер, після здачі Японії в 1945 році. Радісний момент зняв на камеру фотограф Альфред Ейзенштедт.


Про цей поцілунок говорили всі після церемонії вручення премій «2007 MTV movie awards»: актори Уілл Ферелл (ліворуч) і Саша Барон Коен відзначили отримання нагороди за «Кращий поцілунок» ... поцілунком.


«Титанік»

Знаменитий поцілунок Роуз (Кейт Уїнслет) і Джека (Леонардо ДіКапріо) на палубі «Титаніка».


«Спляча красуня»

Принцеса Аврора мала померти в своє 16-річчя. Слава Богу, добра фея зачарувала її, так що вона просто заснула, і тільки поцілунок прекрасного принца міг пробудити її.


Шахтар Осман Арайя цілує свою дружину Анжеліку після того, як його дістали з шахти Сан-Хосе, де він провів з рештою 33 шахтарями 69 днів.



«Сутінки»

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон цілуються у фільмі «Сутінки» в 2006 році. Вампірові Едварду нелегко цілувати кохану, так як його інстинкти можуть призвести до того, що він просто вип'є все її кров.


У цій сцені з третього фільму про Джеймса Бонда «Голдфінгер» Джеймс Бонд (Шон Коннері) пристрасно обіймає і цілує пілота Пуссі Галор (Хонор Блекман). Чи є хоч один фільм про Джеймса Бонда, в якому він не цілує блондинку?


«Хрещений батько 2»
«Я знаю, що це був ти, Фредо, - ти розбив мені серце», - говорить Майкл Корлеоне (Аль Пачіно) своєму братові-зраднику (у виконанні Джона Казале), перш ніж поцілувати його в одній із ключових сцен саги про Хрещеного батька .


«Касабланка»

«Ти повинна запам'ятати: поцілунок - це просто поцілунок», так співалося у пісні «As Time Goes By» у цій драмі 1942 року, яку багато хто вважає однією з найкращих в Голлівуді. У фільмі Хамфрі Богарт та Інгрід Бергман зображують закоханих, розлучених Другою світовою війною.


«Поцілунок» - ймовірно, найвідоміша робота Густава Клімта (1862-1918 рр.).



Знаменита фотографія, зроблена під час хаосу на вулицях Ванкувера, 15 червня 2011 року. Заворушення влаштували хокейні фанати після програшу команди «Vancouver Canucks» у фіналі Кубка Стенлі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Конюшина Показати IP 14 Лютого 2013 16:43
такий позитив від цих фоток
Ігор Показати IP 14 Лютого 2013 17:08
Класні фото, але "сутінки" тут ні до чого.
Zozul'ka Показати IP 14 Лютого 2013 21:19
Цьомнути б якогось файного хлопа!)))
RSS Показати IP 15 Лютого 2013 10:34
Google translate?
НЕГГІ Показати IP 15 Лютого 2013 10:54
Як добре геям і лезбі споглядати на такі фото. Навіть, про них не забули! ВН пропагують одностатеві відносини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus