USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Волинські новини» відсвяткували день народження. ФОТО

10 Серпня 2010 09:43
Редакція «Волинських новин» з нагоди другої річниці роботи інтернет-видання минулої п’ятниці у КАРАМЕЛЬ-КАФЕ приймала вітання від друзів редакції.
Офіційним днем народженням видання є 28 липня - саме тоді в інтернет-просторі Волині з’явилися «Волинські новини».
Привітати редакцію прийшли представники влади, бізнесу, колеги-журналісти, політики, друзі та партнери редакції.
Радник голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка Сергій Григоренко передавав вітання «від шефа» й бажав, аби розвитку, процвітання та «зубастості».

Заступник луцького міського голови Анатолій Пархом’юк бажав бути справжніми - в роботі, житті, думках, почуттях і справах. Цю справжність символізував оригінальний сувенір, подарований гостем – настінний сувенір, виготовлений зі справжнього дерева, шкіри і глини, і зі справжнім дарчим підписом Богдана Шиби.


Від імені владики Михаїла, прес-секретар Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату протоієрей Віталій Собко привітав редакцію, подарувавши «Біблію» українською мовою. Отець Віталій побажав, аби слова медійників несли добро та більше позитивних новин.

Голова Волинського осередку «Фронту змін» Святослав Кравчук та бізнесмен Олег Чернецький, на честь дня народження і з побажанням того, аби слово журналістів було точним, а праця – комфортнішою, подарували диктофони.


Вітаючи «ВН», голова територіального відділення АМКУ у Волинській області Віктор Гупало жартував, що за його оцінками, «Волинські новини» охоплюють не менше 40 % ринку волинських Інтернет-ЗМІ, а отже – скоро можуть бути «його клієнтами».

Депутат Луцької міськради ради Юрій Довгун подарунок вибирав як для двохрічної дитини. М’яка іграшка-корова, за переконанням Довгуна обов’язково принесене «ВН» достаток та благополуччя.

Оригінальний фото-колаж – подарунок від голови Волинського прес-клубу Богдани Стельмах.

Голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход бажає, аби у редакції видання, як і у волинській політиці дихалося легко.


Директор департаменту соціальної політики Луцькради Петро Верзун у свій подарунок додав "колючості" - каже, саме такою має бути робота журналістів.

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра бажав позитиву й розвитку.

Вітання й подарунки від очільника обласного осередку Єдиного Центру Володимира Бондаря передали Наталка Шепель та Євгенія Стекунова

Директору департаменту молодіжної політики і спорту Володимиру Пащенку смакує іменинний торт.

"ВН" вітали колеги - редактор відділу новин Волинського інформаційного порталу Мирослав Ватащук та журналіст газети "Відомості.UA" Ольга Купчинська.


Вітання і квіти від народного депутата України Віктора Олійника.


Заступник голови Волинської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Пирожик бажав бути мудрими і жити довго.


Прес-секретаря волинського бізнесмена Василя Токарського Людмилу Яворську на святі колег відвідала легка ностальгія за часами активної журналістської роботи ;)

Прес-секретар ДПА України у Волинській області Любов Гараніна ділиться з Святославом Кравчуком враженнями про волинські інтернет-ЗМІ.

Не припинялися вітання й згодом. Привітати видання з отакенним позитивним подарунком просто у редакцію прийшов перший заступник голови волинської ОДА, очільник волинського осередку Партії регіонів Олександр Башкаленко.

Редакція "ВН" дякує за усі щирі слова й побажання.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Микола Іванович Показати IP 10 Серпня 2010 11:23
Регіональний ведмедик є справжнім символом Волинських новин. Так тримати. В період помаранчового та білосердечного диктату ви найшли в собі мужність стати рупором партії регіонів. Дякуєм за підтримку.....
БОВ Показати IP 10 Серпня 2010 11:56
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Всілякіх успіхів та гараздів.
seal Показати IP 10 Серпня 2010 13:36
Приєднуюсь до найкращих побажань! Залишайтесь завжди цікавими та актуальними!!!
Петро ЧЕЧЕЛЮК Показати IP 11 Серпня 2010 06:29
Бажаю журналістського довголіття, ще більшого визнання, задоволення від творчої роботи, всього-всього найкращого! Молодці за сміливість!!!! А ще побажання - якомога більше звертати увагу на дії влади. Подивіться - усе як в Біблії: не встигли прококурікати треті півні, як від своїх позицій відмовилися "найвірніші". Прийшла влада, яка ініціює відставку чиновників в обмін на схвалення її політики. Вона скористалась тим, що ще не дозріла та політична культура, яка ради політичних позицій вимагає жертвувати своєю посадою. Внаслідок цього влада області вражаюче неефективна, якщо розглядати її з точки зору інтересів народу. Якщо ж її розглядати просто з точки зору власного збагачення, то її дії вражаюче логічні і ефективні і добре вписуються в сформований в Україні клас клептократії (чиновників-злодіїв) - справжнього правлячого класу сучасної України.
невідомий Показати IP 11 Серпня 2010 21:03
Найкрасивіша з жінок на фото - Богдана Стельмах. І найрозумніша. Моя любов, моя незаспівана пісня. Всі решта - що манна каша, що смажена капуста, що чорна редька сорту "Сквирська". Дай Бог тобі, Богданочко, щастя в сімї, кохання і лише стресових емоцій в найкращому розумінні цього слова.
))) Показати IP 12 Серпня 2010 09:14
який чудовий привід розвести срач ))) який чудовий невідомий троллєг )))
vitek Показати IP 12 Серпня 2010 23:07
а найкраща - Грішина Тетянка!!!
))) Показати IP 13 Серпня 2010 10:09
ось воно! починається! починається! (с) Проня Прокоповна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus