USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нічне «перемир’я» в Маріуполі, 1 людина загинула

7 Вересня 2014 14:16
У результаті обстрілу вночі в Маріуполі постраждали чотири людини. Як повідомляє міськрада, одна жінка загинула, троє мирних - поранені. Про це інформує ТСН.

У міськраді запевнили, що лікування поранених здійснюється в повному обсязі, медикаментів - достатньо. За станом на 11:15 ситуація в місті спокійна, контрольована.

Раніше повідомлялося, що в нічному обстрілі блокпоста під Маріуполем постраждав військовий і загинув мирний мешканець.

Окрім того, як повідомляє УНІАН, у Луганській області на північному сході від селища Північне помітили колони російської бронетехніки й вантажних автомобілів. Як повідомив представник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, колона пройшла на південь Луганської області. В її складі помічено російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси "Стріла-10" і новітні російські зенітно-ракетні комплекси типу «Витязь».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 7 Вересня 2014 15:12
а хтось сумнівався в брехливості колишнього кгбіста пук тіна
аяяй Показати IP 7 Вересня 2014 16:02
что дончанин скажешь.?или это снова нацгвардия сама по себе стреляет,?давай просвещай нас темных и недалеких

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus