USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російська гуманітарка знову біля кордону з Україною

11 Вересня 2014 12:16
Гуманітарний конвой з Росії стоїть без руху біля кордону з Україною в районі міста Донецьк в Ростовській області.

Про це інформує Українська правда з посиланням на Интерфакс.

Про це повідомив заступник глави МНС Росії Володимир Степанов.

"Вантажі гуманітарної допомоги, сформовані нами, стоять без руху в районі міста Донецьк в Ростовській області на кордоні. Ми зібрали близько 2 тисяч тонн", - сказав Степанов на засіданні комітету громадської підтримки жителів сходу України в Раді Федерації.

З його слів, це предмети першої необхідності, медикаменти, продукти харчування, обладнання для очистки води, пересувні електростанції та інші види товарів.

Своєю чергою, заступник голови регіональної делегації МКК в РФ, Білорусії і Молдові Бруно Ускіне, відповідаючи на питання про участь представників МКК в супроводі гумконвоя, зазначив, що 16 представників МКК знаходяться в Ростовській області, однак, проблема полягає в тому, що "немає згоди ні з боку Росії, ні з боку України".

"У нас немає згоди ні з боку Росії, ні з боку України з питання просування колони, йдеться про письмову згоду, де має бути прописано, що МКК повинен супроводжувати гуманітарний конвой", - пояснив Ускіне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Чурило Показати IP 11 Вересня 2014 12:55
Так домовленість була по російській гуманітарці, що знову не так?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2014 15:36
Ви хочете сказати, що люди не потребують гуманітарної допомоги?!! Ваше діло висвітлювати події ДОСТОВІРНО! Вже оскома від вашого горе-патріотизму. СВОЇ люди потребують допомоги: без світла, газу, води, без житла, а ви про те, що їм треба книжки передати! А Росія везе їм те, чого вони потребують. Запитання: ХТО за них БІЛЬШЕ переживає?
Луганчанин Показати IP 11 Вересня 2014 19:10
Снова истерика начнется?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus