USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни відправили допомогу тербатальйону

27 Серпня 2014 14:26
Передачі солдатам волинського батальйону територіальної оборони доправили волонтери із числа «Волинських патріотів», - повідомляє Нововолинськ Діловий.

Волонтери зібрали всі речі, які бійці просили їм передати.

"Ми передаємо рукавиці будівельні, прищепки хлопці просили. Зробили невеличку передачку для наших нововолинських бійців. Радіо вони просили, бо сумно на блокпості і щоб знати новини. Також передали таблетки від алергії, батарейки до акамулятора. Зібрали все найнеобхідніше для них, що вони просили", - розповідає волонтер Андрій Рязанов.

Також волонтери відправлять волинським бійцям на Схід кевларові каски.

"Ми відправили 12 касок для волинського тербатальнону, а також 9 касок передали солдатським матерям, щоб вони розділили між собою", - додав волонтер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АТО-АЕТО Показати IP 27 Серпня 2014 14:30
Про епічний Маріупольський танковий бій, в ході якого сторони задіяли до семи тисяч танків і самохідних артилерійських систем, напишу далі. Це було легендарно. Сотні російських десантників потрапили в полон, розбиті приблизно десять дивізій спецназу ГРУ ГШ МО РФ, повністю знищена бронетанкове угруповання Нижньотагільського військового округу з наданої їй для посилення Омської бригадою вкрай спеціальних операцій. З української сторони втрат немає. Лише легка подряпина на касці Дмитра Тимчука. Нічого небезпечного, достатньо лише помазати зеленкою.
увч до АТО-АЕТО Показати IP 27 Серпня 2014 15:33
коментар було видалено
Анонім Показати IP 27 Серпня 2014 15:06
а він ще е, той тербатальйон? може поспішили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus