USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На луцькому Майдані пригощали «кулішем солідарності»

21 Березня 2014 17:26
У знак солідарності зі студентами вищих навчальних закладів Криму луцькі спудеї приготували куліш, яким могли поласувати всі охочі під час студентського віча.

Як розповіла голова Студенської ради Волині Неля Жиговець, таким чином луцька молодь хоче висловити солідарність з кримськими студентами.

«Запрошуємо всіх покуштувати кримської страви, яка стала нашою традиційною», - запросила зі сцени Євромайдану Неля Жиговець під час свого виступу.

Стравою пригощали просто на Майдані. Активістки запрошували охочих скуштувати традиційну українську страву з пшона і м’яса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лот Показати IP 21 Березня 2014 21:54
Краще візьміть мітлу і приберіть парк.А після цього зваріть куліш.
Анонім Показати IP 22 Березня 2014 00:39
Причём, ключевой момент в данном явлении - запрет критически анализировать это несоответствие. У Бейтсона это показано на примере матери, которая запрещает ребёнку сомневаться в своей любви, даже когда она бьёт его и откровенно вредит ему. В нашей сегодняшней реальности это может быть запрет сомневаться в благости майдана, несмотря на огромный вред от него и явное внешнее влияние с его помощью. Поясню: правительственная пропаганда ленива, она не требует, чтобы вы ей верили. Правительству вы не нужны. Верите – хорошо, нет – ну, и чёрт с вами. А вот оппозиционная пропаганда агрессивно навязывает вам своё мнение, потому что для оппозиции вы – ресурс, который она хочет использовать, чтобы стать властью (и тогда вы тоже перестанете быть для нее интересны).
Аноніму Показати IP 22 Березня 2014 20:36
Слухай ,а що ти приймаєш щоб 00:39 така х***рня в голову лізла і ти її тут писав???
аноніму і лот Показати IP 22 Березня 2014 20:46
ну їдять собі люди кашку і що,ви в цьому щось бандерівське бачите? не напрягайтесь ви так ,а то лопните ідіть самі зробіть щось корисне сидите сутками тролите!УКРАЇНЦІ вже займаються свойми справами і роботою, в вихідні відпочивають тільки москалів душить жаба вони продовжують дальше кричати візжати ,ще напишіть що цей куліш з москаля зварили! ЗА.....али ви вже канешно до ручки але всеодно внас терпіння більше і ми переможемо,ми маємо силу і витримку незвертати на вас увагу.ДА і головне культури внас більше! ХУТЛЕР ПУЙ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus