USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Майдані створили Національну гвардію

29 Січня 2014 18:06
У день пам'яті героїв Крут на Майдані створили Національну гвардію. Про це повідомляє Zn.ua.

Як йдеться у повідомленні, приймати у гвардію буду всіх охочих, хто дасть обітницю української нації, оскільки, на думку організаторів, вона важливіша за присягу українському народові.

До складу Національної гвардії вже увійшли самооборона Майдану, козаки і «Правий сектор», один із загонів якого – «Вікінги» - вже дав обітницю. В обітниці гвардійці поклялися українській нації захищати її.

Склад керівників Національної гвардії мають сформувати найближчим часом. Також організатори обіцяють розповісти детальніше про нове формування, його склад та завдання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Всезнайко Показати IP 29 Січня 2014 18:38
Треба тепер свою гвардію створювати щоб боротись з нацистами під командуванням генерала Смітюха.
НОНА Показати IP 29 Січня 2014 19:38
Ці створювачі гвардій певно не читали Конституції України. Ми українці вже більше двадцяти років своєї незалежності зясовуємо хто більший партіот і хто щиріший українець. Для захисту України вже існують Збройні Сили України. Ці партіоти напевно про це не чули, або вважають, що крім них Україну нікому захищати. Але від кого вони хочуть нашу Неньку захищати. Ми всі діти нашої Держави, а тут варіант - "Хіба мати винувата, що дитина дурнувата". Достатньо вже руйнувати, прийшов час вже почати щось будувати. Тільки та держава буде сильною та заможною в якій немає ворожнечі, в якій весь народ спільними зусиллями іде шляхом миру, злагоди та національної єдності. Слава Україні!
иван Показати IP 29 Січня 2014 19:39
бачу 2 коня и двох одягнених клоунив -то виходить що вони поихали на майдан вистави показувати : Непогано -зранку снидають-потим обидають-непогано вечеряють а потим сидають на коней и кричать слава Украини : Дальше на цих двох коней и двох верхових издових вже е атаман смитьюх- пару есаулив-десятки сотникив-сотни чотових и це ряжене вийско пиде против бронеспортера тримаючи в руках гиляку : Пане головний издовий разом з вами вже третий мисяц стоять интелегентни вчени люди-молодь-реально правий сектор який постийно в рукопашному бою-неробить интремедию ради посвідчення участника майдану-вертайся диду додому щось роби путне там без тебе вже обийдуться
123 Показати IP 29 Січня 2014 20:08
На Майдані створили чималу проблему на свої нерозумні голови.
123 Показати IP 29 Січня 2014 20:20
Слава ЦК КПРС
Гвардієць Показати IP 29 Січня 2014 20:32
Об'єднання пройшло в мінагрополітики в дружній невимушеній обстановці. Після об'єднання пройшли тренування по мирному протесту із приміненням вогнепальної зброї. Декілька чоловік госпіталізовано.
ноне Показати IP 29 Січня 2014 21:30
Ці створювачі гвардій дійсно не читали Конституції України бо половину життя вони провели всикаючись у ліжко щоб до війска не забрали.а коли Шариков покликав у свою зграю то вони вже готові ідти по хатах
апра Показати IP 29 Січня 2014 21:43
Ого скільки у нас нових полковників буде :))) зараз що не плюнь то поковник\генерал війська козацького а то щей військо майданівське буде :))))
лучанин Показати IP 30 Січня 2014 08:27
Чим би дурень не тішився, тільки б хату не спалив, ще й так кажуть у народі. А ці дурні готові спалити все, що маємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus