USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині мости прикрасили синьо-жовтими «оберегами»

26 Червня 2014 17:40
У Ковелі три мости через річку Турія молоді люди громадських організацій МФ «Наше майбутнє», «Рукопаш-гопак», «Freemovebrothers» та інших сучасних молодіжних течій прикрасили національними стягами, інформує ПроКовель.

Українські патріоти спершу зібралися на відремонтованому мосту, що на вулиці Незалежності, та активно взялися його оздоблювати національною символікою. Синьо-жовті полотна великого формату почепили на оцинковані перила по обидва боки пішохідних доріжок.

Наразі в Ковелі в районі водосховища проходить Чемпіонат України з веслування на байдарках і каноє, тому пішохідний міст, який знаходиться поряд, учасникам турніру добре видніється. Організатори патріотичної акції побували й там. Тепер місце проведення чемпіонату має синьо-жовте забарвлення.

Широко майорять на вітру стяги і на пішохідно-автомобільному мосту на вулиці Сагайдачного, який веде до Центрального ринку.

І ще один міст, ковельчани його називають «вєсящій» , який розкинувся над залізничними магістралями і знаходиться при в'їзди у місто зі сторони Луцька, теж прикрасили національною символікою.

Зі слів організаторів, у такий спосіб вони хочуть підтримати моральний дух всіх військовослужбовців на Сході України, які беруть участь в бойових діях.

До речі, в соціальній мережі з’явилася інформація про ще один патріотичний захід, який планують здійснити взавтра. Молодь хоче розфарбувати пішохідний міст через річку Турія, саме той, де нині тривають змагання. Пишуть, що вже все необхідне для цього закупили, не вистачає лише робочих рук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 26 Червня 2014 22:29
Якби ця показуха добавляла краянам патріотизму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus