USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правий сектор залишив волинську Нацгвардію без засобів захисту

3 Квітня 2014 07:00
Волинська Національна гвардія повертається до Луцька. Донедавна військові перебували в південно-східному регіоні, в резерві. Проте зараз їм надійшов наказ повернутися.

Утім, Нацгвардія не має навіть елементарних засобів захисту. Про це стало відомо під час Громадського форуму «Захисти Волинь! Збережи Україну!» вчора, 2 квітня.

Командир Волинської Нацгвардії Степан Логуш повідомив, яких спецзасобів немає у волинських гвардійців.

«Засоби захисту ми втратили при виконанні завдань під час революції. Нам необхідні бронежилети та каски», - розповів він.

Нагадаємо, бійці Правого сектору під час Євромайдану здійснили «похід» до частини внутрішніх військ, де їм надали спецзасоби та засоби захисту. Як з’ясувалося, всі ці речі не повернулися до військових після протистоянь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
123 Показати IP 3 Квітня 2014 07:33
... де їм надали спецзасоби та засоби захисту. гарно сказано їм надали та вони самі захопили зграя бандитів
пенсіонер до 123 Показати IP 3 Квітня 2014 09:35
Нехай вийде на віче і розкаже який вред війску наніс цей к*зел, Пенсіонери віддають остані грощі нв війско а ці бандюки пограбували війскову частину.Це зочин проти держави в нас накінець є правоохороні органи щоб відреагувати по закону, Куда ми зхайдем з такими революціонерами?
йося моргенштерн до 123 Показати IP 3 Квітня 2014 09:36
де акт передачі??? де звернення про крадіжку, якщо немає акту передачі??? чим займається прокуратура??? і чому одні крадуть, а народ УКРАЇНИ "скидається на нужди армії"???
війсковий Показати IP 3 Квітня 2014 07:41
А це кваліфікується як розбійний напад з метою заволодіння державним майномс з відповідними наслідками зниження боєздатності частини. Павло з своїм збродом в Донецьк сц*ть їхати , а війсковим прийдеться але без засобів захисту. Разом з тим війскова частина це охороняєма територія є статут караульної служби, часовий має відповідні повноваження застосовувати зброю на поразку, Завалив би при нападі декілька тупорилих було б для інших повчально І в Криму бувби приклад напевно діяли б по іншому у відповідності до статуту. Своїми діями деморалізували ВВ міліцію тим самим нанесли нанесли тяжку шкоду нашій державі і це є кримінал. Не застосування зброї це злочин скоєний за недбалості а заволодіння майном це умисний тяжкий злочин. Чи може в нашій державі це скасовано, або знову закон діє вибірково. ПС це знає і знову навмисно паралізує роботу міліції.
Цирк Показати IP 3 Квітня 2014 07:52
Цирк, а не страна...
Олесь Показати IP 3 Квітня 2014 08:09
В якому бронежилеті "розсікав" данильчук і Ко? Коли вже ніхто в нікого не стріляв? У викраденому? Отож- ПС_негайно поверніть вкрадене! вся Україна допомагає війську! Пенсіонери віддають останні копійки з пенсій а ви? Бла- бла, ганьба швидкому....... а на ділі дрібні злодюжки?
777 Показати IP 3 Квітня 2014 08:10
Данильчук верни спецзасоби, ментам 7 стволів, Маневичам гроши за памятник леніну, ящо ти вкрав і їдь до себе сади картоплю, бо тебе посадять
ПОРАДА ВОЛИНСЬКИМ НО Показати IP 3 Квітня 2014 08:31
Ро"зяснюйте людям про" непопулярні" реформи уряду, про необхідність введення змін - нас чекають нелегкі часи. Публікуйте коментарі старих і нових політиків. Людям цікаво буде почитати. І хоч якогось позитива...
Гаврук до ПОРАДА ВОЛИНСЬКИМ НО Показати IP 3 Квітня 2014 09:43
Якого позитива ми досягнемо коли в Україні працює пята колона Москви відповідний проект Правий сектор і доних примкнувші. Не стидно самообороні майдану, воїнам авганцям, десантникам, козакам, Герасимову, які вчора на пресконференції пішли на поводу афериста Данильчука
2222222 до Гаврук Показати IP 3 Квітня 2014 09:48
А можливо досить вже так багато уваги приділяти діям ПС? А то в людей вже складається враження "що занадто, то не здрово"...
1 Показати IP 3 Квітня 2014 09:31
http://vk.com/club68900171
Маневичанин Показати IP 3 Квітня 2014 09:49
до слова, вартість памятника леніну в Маневичах близько 200 тис. грн., це ж 6,4 т бронзи!!!
Ось вам до Маневичанин Показати IP 3 Квітня 2014 10:09
Переплавити і купити бронежилети.
Волиняка до Маневичанин Показати IP 3 Квітня 2014 14:45
Я думаю, що Маневичам дані гроши булиб не лишніми. Гнильчук поверни гроши громаді
небайдужа Показати IP 3 Квітня 2014 09:49
чітко видно, що коментатори ВН захищають стару владу, а на Правий сектор так злобно накидаються, бо розуміють, що на сьогоднішній день це чи не єдина реальна сила, яка може щось змінити в суспільстві.
Оригінал до небайдужа Показати IP 3 Квітня 2014 10:18
Вам, шановна, геть зле стало у зв"язку з революцією, якщо Ви справді вважаєте, що правий сектор "щось" може змінити. ПС як моя теща, у них все не так, а як зробити, то не знаємо.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 10:06
НЕ ПІДТРИМУЮЧИ ДЕ-Б-ІЛЬЧУКІВ СКАЖУ ТАК ТІ ГВАРДІЙЦІ АМУНІЦІЮ САМІ ВІДДАЛИ.... А ЇХ КОМАНДИР ДЛЯ ЗДАЧІ ЗБРОЇ ЩЕЙ ЇХ ВИСТРОЮВАВ ПЕРЕД ДАНИЛЬЧУКОМ НАЧЕ ПЕРЕД ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧИМ...
МИ Показати IP 3 Квітня 2014 10:08
Повністю згідна з небайдужа
спостерігач Показати IP 3 Квітня 2014 10:46
Аздається всім масмедія даний чіткий наказ "облити лайном" будь-яким чином Правий Сектор. Хоча саме вони, тобто ті люди що там, стали на захист вас (в тому ж числі дешевих диванних тролів)
Олесь до спостерігач Показати IP 3 Квітня 2014 11:20
Не можна облити Л,,,тих, хто сам, своїми діями , заліз у цю субстанцію по вуха. ПС сприймався багатьма ( і мною теж), під час бойових дій на майдані як рішучий і дієвий авангард України що повстала. Але бойові дії скінчились. Режим розвалився. Необхідно негайно, послідовно, вибудовувати і реалізовувати план змін. Координальних змін. Відправивши бойові загони до війська,(ворог на порозі),очолити рух громадянського суспільства (якого теж до кінця немає),на очищення влади, зміну системи. Перетворившись у партію піти на вибри , отримати мандат довіри, і працювати на благо України. Десь так,- коротко, якщо по людськи. Натомість хлопці загрались в ЧЕ Гевар. Зброя, захоплення приміщеь, Стрілянина на вулицях,хамська поведінка, показові судилища з людьми на колінах, -не буду перераховувати косяки- все це поставило ПС за рамки Прпроукраїнської сили. Провокатори що створюють приводи до інформаційної війни проти Україним, страшилка для півдня і сходу, щоб з простих людей робити сепаратистів, страшилка для заходу, щоб закрити Україні дорогу до Європи.Місце куди стягнулись маргінали та гопніки, злочинці. Нажаль. Часо здається що ПС свідомо підігрує путлеру!!!Тому і відношення відповідне. У більшості нормальних людей. ПС тролити не треба " ПО ДІЯХ ЇХНІХ УПІЗНАЄТЕ ЇХ",,,_ - так, здається у Біблії? От і впізнали....
Анонім до спостерігач Показати IP 3 Квітня 2014 16:40
ПС своїми діями сам себе лайном і обливає.
Ирина Показати IP 3 Квітня 2014 10:48
коментар було видалено
як жінці до Ирина Показати IP 3 Квітня 2014 11:13
Скільки в тобі зла! Ти ж жінка. Ніколи не бажай нікому здохнути - тобі ж або дітям твоїм повернеться. Ось якраз твої коменти не видалять, а інші, більш адекватні - можливо що так. Дивись на речі об"єктивно і аналізуй. Це при Союзі всі вірили ЗМІ і не мали власної думки. Є й інші партії, діяльність яких треба добре прошерстити. А ви всі ПС і ПС. Набридло. Приїлось вже.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Квітня 2014 11:11
ТРОЛИКИ !!!!!!!! ВДАВІТЬСЯ СВОЄЮ СЛИНОЮ !!!!!!!!!! ПРАВИЙ СЕКТОР БУДЕ СТОЯТИ НА ЗАХИСТІ ДЕМОКРАТІЇ !!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Квітня 2014 12:09
коментар було видалено
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 11:37
Ну що ви! Данильчуку все можна і на коліна ставити і водою поливати і в наручники брати і одяг брати з частини і привласнювати все. Він же перший парень в Області А всім вам нєзя і пікнути, ну-Ну! Герої чортові!
Квітень Показати IP 3 Квітня 2014 11:39
Іра, правильно! Саме смішне, що ще недавно всі газети друкували список потреб для луцького правого сектору і самооборони. То там серед всього іншого їм треба "продукти харчування"!!! А давай наваримо їм каші пшеничної відро і віднесем, як ніде не роблять і вдома не мають що їсти. У "Волинській газеті" почитайте, як журналістка допомагала у самокльопаному буфеті в ОДА перебирати продукти, що на Київ на майдан відправити, а московську ковбасу - оставити, бо то "лідерам" - Гузю, Бондару і т.д. Молодець та дівчина, не побоялась розказати, як "лідери" не хочуть закруток з огірками, а чогось ліпшого ніж ми всі прості...Бо ж день і ніч саме про нас думають, як нам волю дати, життя покращити, Як Юля казала? "Чищу зуби - і то думаю про Україну" П..дець повний.
Ирина Показати IP 3 Квітня 2014 18:06
Як жінці до Ирина- читайте внимательно мои комментарии- СДОХНУТ они не в смысле умрут физически. Я вообще категорически против того, чтобы человек решал- кому жить, а кому умереть. Но если уделять целенаправленно внимание кому-либо больше, чем другому на страницах прессы, это и называется ПИАР. Вот,если их просто ИГНОРИРОВАТЬ, то они сами СДОХНУТ- повторюсь еще раз. Заметьте- многие статьи о пс сопровждаются соответствующими фотографиями, даже, когда те по лесам шастают с оружием- вывод- журналисты с ними бегают в качестве рекламодателей. И журналисты ВН- вы какой вуз закончили, диплом купили? Думаю, не раз за курсовую или дипломную платили за период учебы, если даже между строк читать не умеете и критику в Ваш адрес совсем не воспринимаете?! Извините, если, я неправа в отношении Вас- но Ваш непрофессионализм очень часто просто зашкаливает!
День Показати IP 4 Квітня 2014 13:19
Одним словом - заказуха лється через край. Молодці!!! Орли))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus