USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку дискутуватимуть про Центральний ринок

14 Вересня 2015 17:46
«Центральний ринок - приклад неповаги до історичної та культурної спадщини Луцька». Такої думки припускаються члениГромадської організації «Брейншторм».

Про це повідомили у прес-службі «Брейншторма».

Активісти ГО запрошують всіх охочих долучитися до обговорення стану Центрального ринку та доцільності змін щодо його функціонування у місті.

Так, дискусія відбудеться у середу, 16 вересня, о 17:00 у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

«Питання розміщення Центрального ринку в Луцьку вже давно є дискусійним.

Щораз, коли громадськість піднімає тему на рівень місцевої влади, виникає багато думок за і проти.

Чи має право на існування ринок, де отримують заробіток сотні містян і жителів області, чи варто перенести місце громадського скупчення де-інде, аби не псувати вигляд історичної пам’ятки – замку Любарта? Про це і не тільки можна буде почути і поговорити під час дискусії», - йдеться у повідомленні.

Вхід вільний.

Детальнішу інформацією про дискусію можна отримати на сторінці в соціальній мережі.

Докладніше про діяльність організації «Брейншторм» - в соцмережах: ВК і ФБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Patrik Показати IP 14 Вересня 2015 18:44
Можна й подискусувати... Проблема дiйсно давно назрiла, але, на жаль, не для нинiчинноi мiськоi влади... Порушувати цю проблему саме тепер iй не вигiдно - вибори ж на носi, базарники ж не пiдтримають.
а я! Показати IP 14 Вересня 2015 19:39
Я і такі як ми підтримаємо, нас більшість, тому що це "більмо" в центрі міста остогидло. Гума, цигани, смажені пиріжки, три ряди не зрозуміло якого одягу та взуття, тотальний бруд і антисанітарія..... от все що включає "старий базар"....
Лучанин до а я! Показати IP 14 Вересня 2015 22:00
Як Ви добре обізнані з станом ринку. А чому ви туди ходете, якщо там все так погано? Є варшавка, є закинутий ринок на ДПЗ... Якщо на центральний ринок не прийдуть ті, кому там так погано, то й ринок і повітря довкола буде чистіше. Хіба не так? Почніть з себе! Для Вас є супермаркети, а іншим людям приємніше піти на ринок.
во Показати IP 14 Вересня 2015 20:12
Замок будувався быля ринку а не напаки. Питання бариг повиганяти що секондом торгують. Кількість бариг зробити так щоб не перевищувала 1/3 ринку. А всі інші міста надавати для гуртових продавців із села. Все рівно на данний момент доходи не йдуть у бюджет міста, а ті кому йдуть доходи не будуть зменшувати кількість перепродавців, бариг.
Ностра до во Показати IP 16 Вересня 2015 17:39
Слово "барига" належить до кримінального сленгу або жаргону наркоманів. Зрозуміло, хто коментує...
лучанин Показати IP 14 Вересня 2015 20:20
Шановні.. тут нема про що дискутувати.. Це більмо на оці міста вже давно потрібно було ліквідувати.. але окрім як по3,14здіти далі діло не йде.. Ту богодєльню не дасть закрити той контенгент бариг.. які вже десятками років перепродують там товар.. і місця передають у спадщину.. Вони ж будуть на дорогах під машини кидатися.. аби не їздити на роботу за місто.. А те що у місті кожного дня пробка у тому р-рі., що біля замку (історичної візитки міста) скач(якщо мягко сказати) на це давно забила міська влада.. І те що ринок взагалі не законно розрісся до неймовірних масштабів.. і там нема не лише місця парковки, яке мало б бути обовязковим.. (доречі колись була парковка.. поки не стала базаром )) Там елементарногї вбиральні нема.. де руки помити чи нужду справити.. хоча на таку массу люду їх малоб бути три щонайменше.. і один обовязково безкоштовний... Короче.. що казати.. зберуться.. по...здять та віз і нині там.. Ганьба,,,
ВОВК до лучанин Показати IP 15 Вересня 2015 19:30
ср-ти можна й дома а як приперло то в парк біжи і руки в канаві помиєш
Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 21:03
П\роблем в державі немало.А ця сама нагальна.Війна то таке...
Надя Показати IP 15 Вересня 2015 08:56
Так давно потрібно його перенести на ДПЗ там гарне місце відведене для нього..
ВОВК до Надя Показати IP 15 Вересня 2015 19:28
гавне місце як казав Шиба іди там і собак ганяй
Анонім Показати IP 15 Вересня 2015 09:44
подискутувати можуть лише люди що не мають роботи?
Ностра Показати IP 16 Вересня 2015 17:43
А чому про дискусію не повідомили лучан, що торгують молоком і городиною? Чому на неї не запрошені та про неї не знають підприємці Центрального ринку? (Які не мають виходу в інтернет)
Тралі-валі Показати IP 16 Вересня 2015 17:58
Загнати ринок в межі 91 року. Буде і парковка, і секонд подінеться, і цирк-шапіто, як колись, можна буде поставити. І Глушець із Замковою будуть чисті. А за те що є нині - подякуйте Антону Федоровичу Кривицькому, який дав добро на оренду лівої частини ринку (та що під парком), і придорожньої частини, яка найбільше засирає видиму територію. Не нинішня влада той ринок будувала - не їй і зносити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus