USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Раді під оплески депутатів розпустили фракцію КПУ

24 Липня 2014 10:33
Голова Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про розпуск фракції Компартії у Верховної Ради 7 скликання. Про це повідомляє «Українська правда».

Відкриваючи засідання парламенту, він сказав, що ця фракція нараховує вже менше 23 депутатів.

«Оголошую про розпуск депутатської фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді 7 скликання. Це історична подія. Я сподіваюся, що ніколи більше комуністичних фракцій в українському парламенту не буде», - заявив Турчинов.

Згодом він оголосив перерву у Верховній Раді до 11 години.

Турчинов зазначив, що планується розглянути антикризові закони, внесені Кабінетом міністрів, щодо посилення оборонздатності країни.

«Оскільки найбільше питань і дискусій зараз відбувається навколо закону щодо змін до бюджету, змін до податкової системи – нам необхідно ще провести консультації, зокрема керівників фракцій і груп, які входять до коаліції», - сказав спікер.

Як відомо, напередодні депутати внесли зміни в регламент парламенту, які дозволили розпустити фракцію КПУ.

24 липня цей закон уже опубліковано в офiцiйному виданні «Голос України». Відтак, він набув чинності.

Також у четвер опубліковано в «Голосі України» закон про часткову мобілізацію, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
)))))))))) Показати IP 24 Липня 2014 10:50
УРА...........
анонім Показати IP 24 Липня 2014 10:55
1. Не демократично. 2. Китай на чолі з комуністичною партією розвивається шаленими темпами. 3. Для супер "патріотів": подивіться на ярлики на своїх вишиванках, може таке бути, що вони зроблені в комуністичному Китаї. 4. Проблема України не в комуністах (які набрали 13% на минулих виборах), а в корупції. Гляньте на Львівщину, не думаю, що там комуністів багато, а дороги такі, що стидно на них навіть дивитись. На Волині значно кращі.
)))))))))) до анонім Показати IP 24 Липня 2014 11:00
Крім Китаю і Росії комуняк ніде нема.... І нічого,.....Якось світ без них живе.....
Анонім до )))))))))) Показати IP 24 Липня 2014 11:20
коментар було видалено
Лучанин до Анонім Показати IP 24 Липня 2014 11:26
Напишіть хоча б одну комуністичну країну з високим рівнем життя.
Анонім до Лучанин Показати IP 24 Липня 2014 11:33
В Китае сейчас "экономическая паника" - предполагается, что рост экономики будет меньше 10% в год. А по поводу уровня жизни - во первых смотри на динамику его повышения, а во вторых - какой уровень жизни будет в США после завершения объединения ЕАС и БРИКС (не забывай, что это объединение организует банк развития с фондом 100 миллиардов долларов, основную часть которого будет формироваться за счет долговых обязательств США)?
Анонім до Лучанин Показати IP 24 Липня 2014 11:34
Я можу вам написати величезний список, де комуністів нема, а рівень життя взагалі ніякий. А чим погана комуністична іделологія, що всі багатства країни повинні належати народу? А так зараз на надрах заробляє невелика група людей, а нам розказують, що тарифи треба підвищувати, пільги зменшувати. За правління компартію за часів Союзу квартири безкоштовно давали, якісна безкоштовна освіта була і медицина. Назвіть ще такі країни світу, де людина працюючи на заводі, могла чи може отримати житло? А про якість харчової продукції мова взагалі не йде, бо нема з чим порівнювати. Європейські стандарти далеко позаду від колишнього ГОСТу
свій до Анонім Показати IP 24 Липня 2014 13:26
Ти хочеш сказати, що Симонєнін так переживав, щоб народу багатства віддати?! Я тЄбЯ УмоляЄ....Такі самі буржуї. В Китаї, на Кубі були комуністи. Ще Сталін. Чому Китай посварився з СРСР? Тому , що наші лідери почали одіватись не в уніформу, а в закордонні костюми і їздити на дорогих машинах.
анонім- до )))))))))) Показати IP 24 Липня 2014 11:46
Комуністи є багато де, і ніхто їх не забороняє. Прагнення заборонити компартію - це ознаки наростаючого тоталірзму в Україні
1221 до анонім Показати IP 24 Липня 2014 11:05
коментар було видалено
Ваня Показати IP 24 Липня 2014 12:39
Спочатку прийшли за комуняками...
до волинянина та пат Показати IP 24 Липня 2014 12:46
Ми завжди когось шукаємо крайнього в наших бідах. Від того, що не буде в парламенті комуністичної партії краще не стане жити. Ми вже з вами маємо партію свободи - куди входять моральні і цинічні виродки на чолі з Тянибоком . Президенські вибори показали як народ їх оцінює. Може краще їх заборонити. Мелик депутат партії свобода від Волинськоїх області, що корисного цей чоловік зробив для Волині крім того як підняти свій бізнес.
анонім до до волинянина та пат Показати IP 24 Липня 2014 13:42
Про "Свободу" http://expres.ua/main/2013/10/28/95943-groshi-tyagnyboka-4-ugola-dyyavolom
безпартійний Показати IP 24 Липня 2014 14:00
Ото здобули демократію після майдану. Тепер будемо говорити тільки МИ. Колись пам ятаю бют та інші кричали , що треба дослухатись до меншості. Тепер цього вже не треба, будемо грабувати тільки ми, людей в Ж.ПУ.. ЄВРОПА!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus