USD 39.50 39.76
  • USD 39.50 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Затриманого на хабарі керівника тубдиспансеру призначили незаконно?

27 Січня 2016 13:45
Щодо правомірності призначення на посаду керівника Волинського протитуберкульозного диспансеру Юрія Валецького, якого вчора затримали на отриманні хабара, пропонують провести прокурорську перевірку. Є інформація, що посадовця призначили із порушенням процедури.

Про це повідомив депутат Волинської обласної ради Сергій Сівак 26 січня під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, – пише Волинське Агентство Розслідувань.

«Я б хотів акцентувати вашу увагу на ганебному випадку, який стався вчора», ‒ зауважив член комісії Сергій Сівак. Він нагадав, що вчора під час отримання хабара затримали головного лікаря Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання Юрія Валецького.

Сівак зазначив, що профільна комісія засуджує такі дії. «Це пляма на медицині Волині», ‒ вважає Сівак.

Він також повідомив, що щодо Валецького є й інші зауваги. Мовляв, Валецький був призначений на посаду головного лікаря не згідно з чинним законодавством, тобто із порушенням процедури ‒ призначення мало відбутися на основі рішення облради, а фактично було здійсненим за рішенням лише голови Волиньради.

Окрім того, Валецький відповідав не всім кваліфікаційним вимогам, які необхідні для призначення на цю посаду. «На скільки я знаю, ці вимоги не виконані», ‒ підсумував Сівак.

Тож Сівак пропонує звернутися до прокуратури та вимагати перевірки правильності призначення Валецького на посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 14:02
д**ак сівак
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 14:29
Пляма на медицині Волині це хабарники з онкодиспансеру на чолі з головним лікарем. Коли саме лікування знедолених людей дороге, то ще й вони із своїми ненавязчивими пропозиціями пристають.
мама мія Показати IP 27 Січня 2016 14:47
а скільки там є таких рішень. аби ви знали...
кадровик до мама мія Показати IP 27 Січня 2016 18:08
Таких кадрових "рішень" бувший голова Вітер "нарішав " з півсотні . Шкода , що Волинь від таких кабінетних призначень (не в сесійному залі ) втрачає перспективні кадри і віру в справедливість кар єрного росту ...
Анонім до кадровик Показати IP 27 Січня 2016 19:59
точно .сам лікарем ніяким не зміг бути
Анонім до кадровик Показати IP 27 Січня 2016 19:59
точно .сам лікарем ніяким не зміг бути
кадровику до кадровик Показати IP 28 Січня 2016 00:42
до твого відома кадрові рішення приймалися головами Волинської обласної ради задовго до Вітра. десь з часу початків цього століття.
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 14:54
Добре,що Сівак це все підтвердив
спостерігач до Анонім Показати IP 27 Січня 2016 21:28
А чим Сівак кращий, нехай не грішить, завтра так і з ним буде.
Що посієш... Показати IP 27 Січня 2016 15:12
Ще один висіваний експерд знайшовся. Він шось там акцентує, зауважує, пропонує звернутися до прокуратури та вимагати перевірки! В Конституцію заглянь і в законодавство щодо функцій прокуратури. Законом України «Про прокуратуру» від 14.10.2014 року, який набрав чинності 26.10.2014 року функції загального нагляду припинено з дня опублікування даного закону, зокрема ст..2 Закону визначає вже такі функції прокуратури як: 1) підтримання державного обвинувачення в суді; 2) представництво інтересів громадянина або держави в суді у випадках, визначених цим Законом; 3) нагляд за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство; 4) нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, повязаних з обмеженням особистої свободи громадян. У п.1 розділу ХІІІ Закону, який в силу п.1 розділу ХІІ набрав чинності з моменту опублікування Закону (26.10.2014 року), прокуратура виконує функцію нагляду за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержанням законів з цих питань органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами виключно у формі представництва інтересів громадянина або держави в суді. З 26 жовтня 2014 року прокурор вправі лише представляти інтереси громадянина та держави в суді, у випадках визначених цим Законом!" Які інтереси Сівака порушені призначенням на посаду керівника Волинського протитуберкульозного диспансеру Юрія Валецького? А які - держави, коли цей заклад не державної, а комунальної власності? Для Сівака персонально можна порадити все ж заглядати в закон. Цікаві речі знайде там! Навіть, якби взагалі не було наказу на призначення Валецького на посаду, то він би вважався прийнятим на роботу по факту допуску до роботи. Це гарантує трудове законодавство:"Трудовий договір вважається укладеним і тоді, коли наказу чи розпорядження не було видано, але працівника фактично було допущено до роботи." А далі - ще цікавіше: «Я б хотів акцентувати вашу увагу на ганебному випадку, який стався вчора», ‒ зауважив член комісії Сергій Сівак. Він нагадав, що вчора під час отримання хабара затримали головного лікаря Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання Юрія Валецького". Навіть прокуратура Волинської області не звинувачує Валецького в "отриманні хабара", а лише "у вимаганні неправомірної вигоди"! Отримання і вимагання - це різні речі, по-перше. А, по-друге, для депутата оласної ради Сівака вкотре неписані норми Основного Закону, що гарантує презумпцію невинуватості? Суд визнав Валецького злочинцем? То чого ж так біжить поперед воза цей депутат? Не спіши плямувати медицину.
? Показати IP 27 Січня 2016 15:25
Валецький - порядна людина. Це мабуть його підставили. Хтось захотів на його місце.
Анонім до ? Показати IP 27 Січня 2016 16:55
Якщо людина порядна і чесна її так не підставлять!!!
до до Анонім Показати IP 27 Січня 2016 17:24
Якраз таки порядну і чесну людину й підставлять. Бо порядна людина завжди вважає, що навколо нього такі ж порядні люди і не чекає підступності. Натомість підла особа всіх круг себе мнить такими ж, як сам падлюками. Але цей коментар Аноніма ВЖЕ прогрес!!! Він вже допускає підставу, тільки для проформи ховається за "порядністю"
Н до Анонім Показати IP 29 Січня 2016 17:28
Хоч би Сівак мовчав,може забуває,як він перераховує перед пацієнтом горші за наркоз,то він бере в рази більше,чи мітить на це місце?Валецький порядна та інтелегентна людина,а всі ці розмови,та ще й від "лікарів"це заздрість і підлість.
Стоп корупції в меди до ? Показати IP 27 Січня 2016 21:47
Валецький дужжжже непорядна людина, і отримав він те, що заслужив! І в першу чергу підставив він себе сам своїми меркантильними діями. Людей можна обманути, але Господь все бачить, тому і попустив йому за його погане ставлення до людей! Думаю, що незабаром оприлюднять всю суму хабарів та відкатів які він ховав в своїй шафі та які його дядя ліліпут вечорами виносив пакунками з його ж кабінету в певному напрямку. Корупція та хабарництво - це діагноз, якіий не виліковується, і тому треба таких людей наказувати по закону раз і назавжди, адже "п'яний проспиться а наволоч ніколи"!
Стоп арику до Стоп корупції в меди Показати IP 27 Січня 2016 22:04
Ти бачив, як ховав хабарі і відкати в шафі? І не доніс правоохоронцям? Значить ти такий же злочинець? Ти бачив, як ліліпут вечорами виносив пакунки? Значить тебе не засудять. Галюцинації до справи не пришиєш.
Мозаїчному до Стоп корупції в меди Показати IP 28 Січня 2016 00:48
Не бери Господа в свідки! Це теж діагноз. І прислів'я не коверкай! "П'яний проспиться, дурень - ніколи", - отак воно звучить. Валецький явно не дурень. То хто ж дурень?
Стоп корупції в меди до Мозаїчному Показати IP 28 Січня 2016 23:40
Так, ви праві, що Валецький не дурень, він повний дурень, який втратив страх Божий!
ОленьШпігель Показати IP 27 Січня 2016 15:37
Чим більший хабарник - тим більший білий ковпак на голові.
Джек Никлсон Показати IP 27 Січня 2016 16:03
Хабар за что?Что он может за этот хабар?Дать подряд определенной строительной фирме или выписать справку на отмазку в АТО.Бред!Скорее всего подстава,ведь голова облрады уже другой человек!А настоящие взяточники живут выше.
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 16:15
І тим більше пузо
Олень Шпігель Показати IP 27 Січня 2016 16:16
Ага! Мабудь підставили...!Не смішіть! Він не думав,що так бистро ковпак злетить!
мд-а-а до Олень Шпігель Показати IP 27 Січня 2016 16:29
коментар було видалено
Джек Никлсон Показати IP 27 Січня 2016 16:23
Зачем вам этот колпак.Колпак под колпаком.Понять простить и отпустить.Послать в АТО как врача.Все.
Джек Никлсон Показати IP 27 Січня 2016 16:25
Таким образом можно подставить любого человека.Даже вас.
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 16:38
Його Бог карає за підлість,яку він робить людям.Це ще не все. Забирає в людей пільгві пенсії без їх відома.
в темі кадрів Показати IP 27 Січня 2016 18:00
Якщо зайняв посаду в спосіб не передбачений законом України "Про місцеве самоврядування "- значить хабар носить ситемний характер . В тюрмі теж багато роботи з хворми ......
від тюрми і від суми до в темі кадрів Показати IP 27 Січня 2016 18:32
Бачу розбираєшся в способах? То чому в спосіб визначений законодавством розпорядження голови обласної ради (прийняте на підставі кількох рішень тієї ж ради та постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства) не оскаржене в суді? Поки суд не визнав рішення голови ради незаконним, поки суд не визнав рішень ради, які надавали право голові приймати подібні кадрові рішення одноосібно, всі оті натяки на тюрму є маячнею.
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 18:17
Саме з туберкульозом
Волинянин Показати IP 27 Січня 2016 18:22
черга за Орестом Петровичем... Як хірург він на своєму місці... але керівником людина з таким характером та підходами до підлеглих бути не може......
Домострой до Волинянин Показати IP 27 Січня 2016 20:03
про характер і підходи будеш із жінкою дома сперечатися
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 18:36
Припиніть писати!Довели людину!
Анонім до Анонім Показати IP 27 Січня 2016 20:49
А скільки Вітер заробив на призначеннях...... Певно що майже на всіх...
Амнезія? Показати IP 27 Січня 2016 19:49
Бо-ж-ж-же ти мій, який же принциповий цей Сівак! Оце людина! Прямісінько розклав на лопатки того «главврача» в прямому ефірі! Ще й підкреслив, що профільна комісія засуджує такі дії. «Це пляма на медицині Волині», ‒ вважає вболівальник за корупційну стерильність білого халата правдоборець Сівак. Чи ж правдоборець? Пригадуються події п’ятирічної давнини, коли Україна вибухнула сенсацією: групою посадовців ритуальної служби м. Луцька - КП «Луцький спецкомбінат КПО» за попередньою змовою раз по раз бралися хабарі. Згідно протоколу огляду місця події від 28.09.2011 р. із застосуванням відеозапису вбачається, що у ході проведення огляду у приміщенні службового кабінету директора КП «Луцький спецкомбінат КПО», вилучені кошти в сумі 1150 доларів США. В ході огляду вищевказаних купюр в ультрафіолетових променях на них виявлено світіння характерне для речовини «Промінь-1»та напис «Хабар». При цьому висновком експерта № 662/1781 від 12.12.2011, встановлено, що на фрагментах марлевої тканини із змивами з правої та лівої руки директора КП «Луцький спецкомбінат КПО», а також на коштах в сумі 1250 доларів США наявне нашарування спеціальної хімічної речовини, що підтверджує факт одержання директором КП «Луцький спецкомбінат КПО» кошти в сумі 1250 доларів США… Як згодом написали ЗМІ: «Знаходиться у розшуку. В Україні його звинувачують утому, що він отримував хабарі і «торгував» місцями для поховань на луцькому кладовищі, керуючи комунальним підприємством «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування». Врешті-решт гучна справа групи посадовців-могильщиків закінчилась для директора КП «Луцький спецкомбінат КПО» заслуженим вироком у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади пов'язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки з конфіскацією всього належного на праві приватної власності майна. Вирок чинний і по сьогодні. А ось директор, визнаний Україною хабарником, в закордонних бігах. До чого тут Сівак, спитаєте ви? Та до того, що цей директор КП «Луцький спецкомбінат КПО» на момент засудження з 2010 року також був депутатом Волинської обласної ради. А Сівак тут до чого, вкотре будете наполягати? Так саме в цей час пан Сівак в статусі депутата міської ради був заступником голови постійної комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства. Ну, вловлюєте? Можливо, як керівник профільної комісії, до сфери компетенції якої входить діяльність корумпованого хабарями КП «Луцький спецкомбінат КПО», пан Сівак в притаманній йому прямоті теж жарив «глаголом»: «Це пляма на поховальній справі Волині»?! Це ж не прибиральниць по «блату» працевлаштовувати, а торгувати останнім місцем спочинку бренного людського тіла! Чули по таке? Навряд. Як же так, чому цей принциповий «плямовивідник» не волав праведним гнівом, як сьогодні? Не важко припустити, що заціпило правдоборцю одне-єдине: і він сам, і засуджений за хабарі директор КП «Луцький спецкомбінат КПО» - однопартійці! http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/26197350
Анонім до Амнезія? Показати IP 27 Січня 2016 23:20
Це секрет для когось, що влаштуватися на роботу в державну структуру можни тільки за грощі, або з дуже-дуже великим блатом? Незалежно від того це посада держслужбовця, санітарки, вчителя чи лікаря треба платити. Відрізняються тільки суми. Шо не так?
Аміназин до Анонім Показати IP 28 Січня 2016 00:38
Узагальнення залиш собі. Аргументи типу "всі знають" свідчать про відсутність конкретних фактів. Бо так можна, наприклад, узагальнити: хіба секрет, що місцями під могили на кладовищах "торгують" виключно однопартійці депутата Сівака? І це буде ближче до правди, бо доведено судом. Зараз мова йде про конкретний факт інкримінування Валецькому вимагання хабара. Але є одне "но". В Україні кримінальної відповідальності за ВИМАГАННЯ неправомірної винагороди НЕМАЄ! Так-так, не-ма-є! Є відповідальність за прийняття пропозиції, обіцянки або ОДЕРЖАННЯ неправомірної вигоди службовою особою. А вимагання лише збільшує міру відповідальності за одержання. А факту одержання навіть прокуратура на своєму сайті не заявляє! Так що зарано записали Валецького в хабарники.
ззз Показати IP 28 Січня 2016 21:47
Пане Сівак-ви себе викрили.Ваш товариш,бувший головний лікар Повурської тублікарні, Тонкогуз чи Тонкогуб ,партія"свобода"був відчайдушним претендентом на посаду головного лікаря обл.т убдиспансера,чесний,збудував за зарплату 8000грн. немаленький будинок,пацієнти будували,вивчився за "гуманітарну"допомогу заочно на юриста, наглючий загранично.Повурськ знає і по цей день не змирився, що кандидатуру відкинули -напевно і підставив г...А вас за" красиві очки" прийняли на роботу в обл. лікарню,чому не підставили-кишка тонка,гроші з пацієнтів не берете ,чи приймають на роботу за "сміотворні"дол.Хай живе Свобода.Доведем до медичної спільноти.
Анонім до ззз Показати IP 29 Січня 2016 17:35
Оце в яблучко!Скільки коштує машина Сівака і чи знає він свій пін код на зарплатну карточку,як і більшість лікарів ,та одної зарплати на бензин на тиждень не вистачить,а може санітарки складаються і медсестри?Хоч би сам не випирався і не позорився.
Лучанка Показати IP 28 Січня 2016 22:38
Я особисто водила свого сина на огляд до Валецького, він зарекомендував себе дуже порядною людиною, я навіть хотіла віддячити йому, але він навідріз відмовився. Це було три роки тому, але думаю і надіюсь що він залишився таким.
колеги до Лучанка Показати IP 29 Січня 2016 14:07
ми чекаемо вас Юрій Миколайович на роботі
Іван Іванович Микити Показати IP 3 Лютого 2016 21:23
Не годиться горе-лікарю, нікчемному депутату та підлій людині, яким є Сівак С.В. плямити репутацію лікаря Валецького. Йому до нього ще дуже далеко, у всіх аспектах. Як він міг опинитись в СВОБОДІ? Я багато років підтримував цю політичну силу, на всіх виборах. А тепер не знаю як пояснити такий підбір депутатів? Це ж велика пляма на такій високоавторитетній політичній силі! Я думаю, що політрада партії повинна засудити поведінку та балачки даного депутата та відповідальніше відноситись до підбору кандидатів у депутати від своєї політичної сили. Яке він має право робити заяви від імені депутатської комісії, хто його уповноважив (Низкогуз)? Мені розповідали пацієнти скільки він бере за кожну операцію (наркоз), як вимагає з них гроші. Нехай краще про свої статки розповість прокуратурі. Ганьбить весь депутатський корпус а не тільки політичну силу яку представляє. А шкода. В медицині себе не знайшов та не реалізував то тепер "наламає дров" ще у депутатських справах. Ні стида ні совісті ні медичної грамотності!
Олександр-колега Показати IP 4 Лютого 2016 10:18
Судячи з заяв сівака можна припустити що це він його замовив на чиєсь прохання. О це так лікар! О це так колегіальність! О це так "свідомий та справедливий". Позор сіваку! Підлість та заздрість ним керує!
ніхто крім нас Показати IP 15 Лютого 2016 21:39
Відомості отримано: Єдиний державний реєстр судових рішень reyestr.court.gov.ua/‎ Справа № 161/1008/16-к Провадження № 1-кс/161/412/16 У Х В А Л А П Р О А Р Е Ш Т М А Й Н А м. Луцьк 27 січня 2016 року Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Ющук О.С., при секретарі Данієляні А.К., за участю прокурора прокуратури Волинської області Мотрунчика О.І., слідчого СУ ГУНП у Волинській області Данильчук Т.В., розглянувши клопотання слідчого СУ ГУНП у Волинській області Данильчук Т.В. про накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Замлиння, Любомльського району, Волинської області, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1, - В С Т А Н О В И В: Слідчий СУ ГУНП у Волинській області Данильчук Т.В. звернулася до суду з клопотанням про накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Замлиння, Любомльського району, Волинської області, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1, а саме на квартиру за адресою АДРЕСА_1. Клопотання мотивує тим, що 22.01.2016 року СУ ГУНП у Волинській області розпочато кримінальне провадження №12016030000000012, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.368 КК України. В ході проведення слідчих та розшукових дій було встановлено, що відповідно до Наказу Управління охорони здоров"я Волинської обласної державної адміністрації № 463-0с від 03.12.2014 року ОСОБА_3 призначено на посаду генерального директора Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об"єднання і він у зв'язку із виконанням свої функціональних обов'язків являвся службовою особою. Так, 22 січня 2016 року, ОСОБА_3 перебуваючи в своєму службовому кабінеті, що знаходиться на першому поверсі в приміщенні Волинського обласного територіального медичного протитуберкользного об"єднання, в м.Луцьк, по вул.Львівська, 50, під час особистого прийому ОСОБА_4 з приводу її працевлаштування на посаду медичної сестри в даному медичному закладі, з метою корисливого збагачення та отримання неправомірної вигоди, поставив за умову останній надання в його користь коштів в сумі 500 доларів США, в якості неправомірної вигоди, за сприяння у вирішенні вищевказаного питання щодо її працевлаштування. Таким чином, ОСОБА_3, використовуючи своє службове становище, що проявилося у використанні своїх повноважень, вимагав та створив умови, за яких ОСОБА_4, будучи переконаною в наявності реальної небезпеки своїм правам та законним інтересам, змушена була погодитися з його вимогою про надання йому коштів в якості неправомірної вигоди, з метою запобігання шкідливим наслідкам, щодо своїх законних інтересів, оскільки зловживаючи своїми службовими повноваженнями, ОСОБА_3 міг безпідставно відмовити у її працевлаштуванні в даному медичному закладі. 26 січня 2016 року, приблизно о 12 год. 15 хв. ОСОБА_3, перебуваючи в своєму службовому кабінеті, який знаходиться в приміщення даного медичного закладу, на першому поверсі, за адресою: м.Луцьк, вул.Львівська, 50, діючи умисно, переслідуючи корисливий мотив та мету незаконного особистого збагачення, усвідомлюючи злочинність своїх дій та їх правові наслідки, вимагав та отримав від ОСОБА_4, неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 500 доларів США , за сприяння у вирішенні питання про її працевлаштування на посаду медичної сестри в даний заклад. Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши додані докази, заслухавши думку слідчого та прокурора, які підтримали клопотання, приходжу до висновку, що клопотання про арешт майна слід задовольнити. Відповідно до ч.2 ст. 172 КПК України клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна. Так, згідно ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існують достатні підстави вважати, що воно є предметом, засобом чи знаряддям вчинення злочину, доказом злочину, набуте злочинним шляхом, доходом від вчиненого злочину, отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину або може бути конфісковане у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого чи юридичної особи, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру, або може підлягати спеціальній конфіскації щодо третіх осіб, юридичної особи або для забезпечення цивільного позову. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Метою арешту майна є забезпечення кримінального провадження, забезпечення цивільного позову у кримінальному провадженні, забезпечення конфіскації або спеціальної конфіскації. Арештованим може бути майно, яким володіє, користується чи розпоряджається підозрюваний, обвинувачений, засуджений, треті особи, юридична особа, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру за рішенням, ухвалою суду, слідчого судді. Арешт майна можливий також у випадках, коли санкцією статті Кримінального кодексу України, що інкримінується підозрюваному, обвинуваченому, передбачається застосування конфіскації, до підозрюваної, обвинуваченої особи заявлено цивільний позов у кримінальному провадженні Статтею 42 КПК України визначено, що підозрюваним є особа, якій у порядку, передбаченому ст.ст. 276-279 КПК України, повідомлено про підозру, або особа, яка затримана за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення. Тобто, це особа, якій прокурором або слідчим за погодженням з прокурором повідомлено про підозру, зокрема, складено письмове повідомлення про підозру із зазначенням особи підозрюваного, змісту підозри, обставин вчинення кримінального правопорушення і його кваліфікації за законом України про кримінальну відповідальність, і це повідомлення вручено цій особі з роз'ясненням його суті та процесуальних прав підозрюваного. При цьому, дата і час повідомлення про підозру, правова кваліфікація кримінального правопорушення, у вчиненні якого підозрюється особа, із зазначенням статті (частини статті) Кримінального закону України про кримінальну відповідальність невідкладно вносяться слідчим, прокурором до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Саме ці дані засвідчують, яка особа і коли саме стала у конкретному кримінальному провадженні підозрюваним як учасником кримінального провадження. З повідомлення про підозру в кримінальному провадженні №12016030000000012 від 22.01.2016 р. доданого до клопотання вбачається, що ОСОБА_3 у встановленому законом порядку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Дані про складення письмового повідомлення про підозру, з зазначенням особи підозрюваного - гр.ОСОБА_3 суду надані. Зважаючи, що до матеріалів клопотання додані обґрунтовані відомості щодо накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_3, що безпосередньо належить останньому, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання, тому клопотання про накладення арешту на майно підозрюваного ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Замлиння, Любомльського району, Волинської області, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1, а саме на квартиру за адресою АДРЕСА_1, підлягає до задоволення. На підставі викладеного, керуючись ст.170-173 КПК України, суд, У Х В А Л И В : Накласти арешт на майно підозрюваного ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Замлиння, Любомльського району, Волинської області, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1, а саме на квартиру за адресою АДРЕСА_1. Копію ухвали слідчому, прокурору, вручити негайно, а підозрюваному надіслати не пізніше наступного робочого дня після її постановлення. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п'яти днів з дня її оголошення. Суддя Луцького міськрайонного суду О.С.Ющук
Антоніна Показати IP 7 Березня 2016 09:39
коментар було видалено
Віктор Показати IP 7 Березня 2016 11:29
Сівак скинув ціну за наркози на 25 %. Можете скористатись знижкою!
Сергій Показати IP 7 Березня 2016 16:17
Так він вже наркози не дає або раз у місяць, а переважно піариться: роздає коментарі, інтерв`ю та готує нові білборди.
Ніхто крім нас Показати IP 10 Серпня 2016 21:04
На жаль проффесор фтизіатрії разом з начальником управління стали не на Божу сторону. Від таких діячів і така медицина в Україні. Недарма нова в.о. міністра сказала, що реформа медицини в Україні є питанням національної безпеки. І як тільки вона усвідомить, що реформу треба проводити без всякого рода проффесорів та начальників управління, в яких відкрито віддячують за призначення, ця реформа буде успішною. Слава Україні. Слава Ісусу Христу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus