USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чого прагне Савченко: 5 найбільш резонансних заяв

28 Червня 2016 12:45
П'ять найбільш резонансних заяв Надії Савченко, яка чи не щодня додає градусів у розпечений телепростір, зібрали журналісти ТСН. А саму Надію вони запитали, чому так. Нещодавно до розтиражованих цитат додалася і заява про те, що вона проти нaступу сил АТО в зоні бойових дій на Донбaсі. Крім того, набирає популярності думка, що новим спецпроектом для української політики стає, власне, проект "сестри Савченко".

Її розклад професійно розписаний по хвилинах на місяці вперед. Її промови розбирають на цитати, і що показово - найбільше у російських ЗМІ. Вона то в АТО, то в ПАРЄ, то в забутому селі, то на трибуні Верховної Ради. Минув місяць після її звільнення. Проте, якщо місяць тому Надія Савченко в головах українців – це ікона, то сьогодні її сприймають далеко не так однозначно.

САВЧЕНКО - ЗА ДІАЛОГ З БОЙОВИКАМИ

"…Вийти на прямий зв'язок без Мінських домовленостей із "ДНР" і "ЛНР". Вийти на внутрішній зв'язок без третьої і четвертої сторони. Захарченко і Плотницький можуть позиціонуватися, якщо так можна сказати, як "народні депутати від "ДНР" і "ЛНР". Я готова з ними так говорити", – заявила Савченко.

САВЧЕНКО - ПРОТИ НАДАННЯ УКРАЇНІ ЛЕТАЛЬНОЇ ЗБРОЇ

"Допомога зброєю може призвести планету до третьої світової війни", – прогнозує Савченко.

ПРО ПОЕТАПНЕ ЗНЯТТЯ САНКЦІЙ З РОСІЇ

"Європа повинна і мусить цивілізовано розмовляти з Росією мовою економіки та політики. Економічні санкції бажано скасовувати з часом відповідно до виконання чогось. Поетапно", – переконана нардеп.

ПРО ЗГОДУ СТАТИ ПРЕЗИДЕНТОМ

Попри заяви, що Надія не може змінити ситуацію в країні, Савченко впевнена: в разі проведення виборів вже, вона б мала стовідсоткову перемогу

"Українці, якщо вам потрібно, щоб я була президентом, добре, я буду президентом. Не скажу, що я хочу – я люблю літати. Але якщо потрібно, я зроблю все, пройду і цей шлях", – запевнила Савченко.

Соціологічне опитування, проведене на початку червня, твердить, що електорат вірить у новітню "Жанну Дарк" і готовий давати їй важелі влади. 11,9% опитаних обрали б Савченко президентом України – це майже вдвічі більше, ніж голоси за Петра Порошенка і її партійного боса Юлію Тимошенко. В переліку була маса прізвищ на будь-який смак – від вождів Майдану до "Опоблоку". І ще одне уточнююче питання "Якщо ваш улюбленець не пройде, то за кого ви тоді?" знову виводить Надію у реальні претенденти на президентське крісло.

Прихильники кажуть, що останні скандальні заяви Савченко поки не сильно впливають на їх довіру. І готові давати їй час політично подорослішати. Проте нікуди не поділися й інші, хто вважає Савченко не більше не менше, але проектом Кремля. Аж надто багато в її розмовах про мир за будь-яку ціну та третю світову війну тез, що можуть нагадати програму "Українського вибору" та самого Віктора Медведчука.

Письменник Юрій Винничук каже, що спочатку цю точку зору огульно критикували, проте сьогодні все більше замислюються. Заяви Савченко тиражують російські ЗМІ. Сама вона пояснює свою дивну риторику тим, що війна та смерть позбавляє іллюзій та ура-патріотизму.

Водночас, у Львові Нaдія Савченко заявила, що вона проти нaступу сил АТО в зоні бойових дій на Донбaсі, - інформує 7oclock.info. Надію запитали, як вона ставиться до того, щобпокинути блокпости і пeрейти в нaступ.

А останнім часом політологи заговорили і про сестру Надії Віру, мовляв, спеціально створеним для української політики проектом є спецпроект "Сестри Савченко".

На користь цієї думки свідчить дедалі більше фактів. Щоправда, українці поки можуть лише вгадувати мотиви та імена замовників. Тим часом, за інсайдерською інформацією, депутатьскі ряди у випадку позачергових виборів у Верховну Раду, планує поповнити Віра Савченко, сестра знаменитої кремлівської бранки, - інформує politic.kiev.ua. Нагадаємо, як йшлося в ЗМІ, не так давно Віру розчарувала Юлія Тимошенко, яка відмовила дівчині у проханні прийняти її в партію "Батьківщина". Але знаменитість та увага телекамер - фактори, до яких та звикла швидко, а прощатися із звичкою надто не хочеться, інформує видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
виборець Показати IP 28 Червня 2016 12:51
Обидві св*лочі!Робота Медведчука.
Анонім Показати IP 28 Червня 2016 13:00
11,9 % за цю не дуже розумну і ще більше неадекватну дівчину, про яку не затикаються усі телеканали- та вони ніколи не навчаться головою думати, вже одному дали 60 %
а хай тебе Показати IP 28 Червня 2016 13:38
Якась божевільня. Невже наші люди в чергове проковтнуть цю аферу?? Клоунада для убогих, скільки ще треба часу щоб в наших людей ті очі відкрилися?? В адекватності так званої "бранки кремля" сумніви були ще з часів шоу з судовими засіданнями за її участі, а масовий психоз і істерика навколо цього викликала сумніви в притомності більшої частини народу країни. Чим вона така особлива була в порівнянні з іншими засудженими в мордорі??? Обставини її захоплення в полон також покриті мороком. Думаю народ ще прозріє як довідається.
Шок Показати IP 28 Червня 2016 14:47
Гнати її поганою метою з ВР. Це стид і сором парламенту (хропіти в ПАРЄ))))). Сміх та й годі. Вона стане такою ж продажною. Сама ж протирічить своїм словам які так солодко співала в буцигарні. То кляла днр і лнр, а тепер хоче васькатись з ними. Все з нею ясно.....
орест до Шок Показати IP 28 Червня 2016 20:05
Та сама смердюча історія як з оксаною макар. Вся країна з розуму зійшла за малолітню повію. Так і тут.
Іван Показати IP 28 Червня 2016 20:00
Дві продажні троянські кобили дурять народ. А народ тупий і сліпий!
Стас до проплачених Показати IP 28 Червня 2016 20:50
Диванні "лизуни" у вас навіть нема запасу слів, щоб написати щось розумне. Напишіть свою кандидатуру і все стане зрозуміло чого ви варті і хто вас проплатив.
проплачений до Стас до проплачених Показати IP 28 Червня 2016 23:41
А тут, знаєш, ніхто яйцями не міряється. Дамочка депутат, єслі шо, через це кожне слово яке злітає з її язика має бути обдуманим 1000000 разів. З висловів високопоставлених чиновників цілий світ робить висновок про країну в цілому. Якщо панянка говорить емоціями, то хай іде в театр на сцену, а не в депутати. Вже понабирали патріотів-крикунів куда тільки можна і не можна, результат - виглянь у вікно. Грінченко ти наш недиванний.
Так Показати IP 29 Червня 2016 14:05
Савченко робила політиком Тимошенко. Завдяки її зусиллям народ повірив в особливість цієї простої недосвідченої людини. Повірив, бо розвірився у політиках нинішніх. Таких як Тимошенко, Ляшко і тому подібне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus