USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Адміністрація Трампа посилить правила отримання віз та грінкарт

12 Серпня 2019 21:17
Адміністрація президента США Дональда Трампа оприлюднила нове правило, згідно з яким іммігрантам можуть відмовити у візі або постійному дозволі на проживання через те, що вони занадто бідні.

Як повідомляє НВ з посиланням на NBC News, мігрантів, які подають заяву на зміну імміграційного статусу (наприклад, грінкарти), і прохачів американської візи зобов'яжуть довести, що їм навряд чи коли-небудь знадобиться державна допомога, а також можуть відмовити мігрантам, які отримували виплати від держави.

Нові обмеження поширюються на талони на продукти харчування, програму медичної допомоги бідним Medicaid та інші види допомоги, що фінансуються платниками податків.

Нові правила набудуть чинності у жовтні 2019 року. Під нього підпадуть мігранти, які один раз або більше отримували соціальні виплати протягом 12 місяців за останні три роки.

За оцінкою влади США, федеральні уряди й уряди штатів будуть економити приблизно $2,47 млрд щорічно, оскільки іммігранти та їхні сім'ї будуть відмовлятися від державних соціальних виплат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus