USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Азов» створив політичну партію

14 Жовтня 2016 14:48
Нова політична сила отримала назву "Національний корпус".

Громадська організація "Цивільний корпус Азов" у п'ятницю, 14 жовтня, презентувала власну політичну партію "Національний корпус", - повідомляє "Тиждень".

Головою "Національного Корпусу" одноголосно обрали нардепа (позафракційного) Андрія Білецького. Його обрали головою партії терміном на 4 роки.

Зазначається, що на з'їзді оголосили програму партії. У статуті вказано, що гарантія національної безпеки є основною функцією держави, а український воїн – єдиний реальний гарант суверенітету та територіальної цілісності України.

Щодо відносин із РФ нова партія декларує визнання Росії державою-агресором на всіх рівнях глобальної політики та світової дипломатії, і наполягає на односторонній денонсації Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною й Російською Федерацією від 1997 року.

Нагадаємо, у вересні про створення за ініціативою керівництва полку нової політичної партії заявив командир "Азова" Андрій Білецький. Про це він повідомив в Маріуполі. З його слів, партія буде побудована за мережевим принципом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus