USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Барикади у Києві не чіпатимуть до кінця січня

17 Грудня 2013 07:00
Перерву в засіданні із розгляду позову Київської міської держадміністрації про усунення перешкод у користуванні вулицями, тротуарами та пішохідними переходами низки вулиць у центрі Києва оголосив Печерський райсуд.

Про це повідомила головуючий суддя Вікторія Гаркава, - інформують Українські новини.

Початок судового засідання призначено на 14:00 28 січня 2014 року.

Перерву в засіданні оголосили у зв'язку із закінченням робочого дня.

Крім того, Вікторія Гаркава відхилила клопотання відповідачів про самовідвід судді, мотивувавши це тим, що вони не надали суду достатніх підстав, що доводять можливу зацікавленість судді в зазначеній справі.

Як відомо, у понеділок захист київського представництва партії «Батьківщина» заявив клопотання про самовідвід головуючого судді Печерського райсуду Києва в цивільній справі про позов Київської міськради про усунення перешкод у користуванні вулицями у центрі столиці, зокрема Майдану Незалежності та вулиці Хрещатик.

«Батьківщина» мотивувала своє клопотання некоректно сформульованими позовними вимогами, внаслідок яких головуючий суддя також належить до кола осіб, зацікавлених у цій справі.

Зокрема адвокати партії вказують на те, що Київрада у позовній заяві визначила відповідачами не тільки їх, але і всіх громадян України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
укр. Показати IP 17 Грудня 2013 08:15
страна непуганых идиотов...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus