USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Башкаленко погрожує зняти додаткове фінансування на ремонт доріг

23 Квітня 2013 14:07
Луцька міська рада досі не взяла на баланс комунальні дороги, які відремонтували у минулому році. Не готова до підписання й проектно-кошторисна документація. Тому керівники міськради знову стали об’єктом критики з боку управління інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації. Башкаленко пообіцяв зняти додаткове фінансування на ремонт доріг у Луцьку, якщо проблему до кінця тижня не вирішать.

Про це стало відомо під час наради з питань ремонту автомобільних шляхів державного і місцевого значення та доріг комунальної власності 23 квітня.

За словами начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Леоніда Кирильчука, проектно-кошторисну документацію щодо об’єктів, які фінансуватимуться за рахунок субвенцій з державного бюджету обласному, жодного проекту не підготували Володимир-Волинський, Старовижівський,Турійський райони та, власне, Луцьк.

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко був невдоволений такою ситуацією та попросив Луцьку міську раду завершити епопею з проектно-кошторисною документацією.

За словами Башкаленка, заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська двічі на подібних нарадах відмовлялась доповідати, посилаючись на відсутність документів, які, мовляв, лишилися у її на робочому столі.

Він звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, аби той зазначив терміни, у які місто подасть відповідні документи та розпочне ремонт доріг за кошти держави: «Дві наради вона казала, що документи у її на столі, ми всією областю за це раділи, на третій нараді вона сказала, що всі документи - у вас, от, четверта нарада…»

За словами Кирильчука, міська рада досі не взяла на баланс дороги, які були відремонтовані у червні минулого року. Кубіцький пообіцяв, що питання вирішать до кінця тижня, попередньо обстеживши стан відремонтованих доріг.

Щодо проектної документації директор департаменту ЖКГ переконував, що всі проекти міська рада підготує до п’ятниці цього тижня.

Башкаленко висловив бажання бути присутнім під час передачі проектно-кошторисної документації до управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації. Більше того, якщо умова не буде виконана, посадовець пообіцяв зняти все фінансування, яке йде додатково на ремонт доріг у місті.
Кубіцький прийняв такий «виклик».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 23 Квітня 2013 15:03
цікаво які дороги відремонтовано в червні минулого року(перелік) і які вони зараз,в місті взагалі нема доріг!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus