USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Батько економічного дива» в Польщі став радником Гройсмана

21 Квітня 2016 20:20
Польський економіст і політик Лешек Бальцерович отримав посаду міжнародного радника в профільній групі при Кабінеті міністрів України.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, - інформує прес-служба Кабміну.

«При уряді створена група міжнародних радників на чолі з колишнім віце-прем'єром і міністром фінансів Словаччини Іваном Міклошем і за участю колишнього віце-прем'єр-міністра Польщі Лешека Бальцеровича. Кабмін повністю відданий курсу на проведення реформ в країні і орієнтований на поглиблення співпраці з МВФ і виконання Угоди про асоціацію України з ЄС», - повідомив на зустрічі з єврокомісаром з питань політики добросусідства Йоханнесом Ганом Володимир Гройсман.

До слова, Лешек Бальцерович відомий у всьому світі як «батько економічного дива» в Польщі початку 90-х років минулого століття.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські новини, главою «Укрзалізниці» став поляк Войцех Балчун. Балчун керував низкою великих польських підприємств: польським банком PKO BP і польської залізницею PKP Cargo.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Квітня 2016 20:50
Слава Богу, в добру путь
Хабарник Показати IP 21 Квітня 2016 21:10
Одного Лешека Бальцеровича проти 1000 олігархів і хабарників замало.... А якби було бажання першої людини в країні (Президента), щоб діяли Зукони України і був порядок допомогло б 50 % точно!
прокурор Показати IP 21 Квітня 2016 22:25
тут йому скоро роги обламають...
алекс. Показати IP 22 Квітня 2016 03:23
Хочуть при дерибані країни прикритися відомими фаміліями. Чесно кажучи, аж противно. Україні не допоможе ні САакашвілі , ні Больцерович ні будь хто інший. Ви її так занапастили,щовороття від банкрутства вже немає. 30 років крали, розкрадали, а тепер демократія для бидла і західний спосіб життя?
Ая Показати IP 22 Квітня 2016 21:43
Цитую:..."Лешек Бальцерович заявив, що одним з напрямків його діяльності буде робота із західними інвесторами та політиками для представлення "реальної ситуації в Україні та досягнень країни на шляху реформ".... Отже тойже "спеціяліст" знищив польську економіку до того рівня, що у Польщі вже нема ніякого народного добра. Тепер буде продавати західним інвесторам все українське що залишилося. Гарних помічників знайшли собі і хорошенко і той-с-ман. Нічим вони не кращі від яйнуковича... Злодій, злодія підтримує і розкрадають все що тільки даєтся..... Час віднова вивчити пісню: Встаньте до бою братя за волю з ворогом лютим час зробити лад....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus