USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бідзілю поміняли на Довгополова

10 Травня 2011 13:03
Волинську філію Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» очолив Ярослав Довгополов.
Про це під час оперативної наради 10 травня повідомив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук, інформує ЗІК.
Губернатор зізнався, що підписав наказ про це кадрове призначення.
До цього цю проектну установу очолював Андрош Бідзіля.
Ярослав Довгополов у 2005 році очолював Горохівську райдержадміністрацію на Волині, а потім був обраний головою районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрисконсульт Показати IP 10 Травня 2011 14:10
"Губернатор зізнався, що підписав наказ про це кадрове призначення." Згідно положення про ОДА, голова ОДА приймає розрорядження, а наказ приймає керівник - це дві великі різниці. Пишіть або висловлюйтесь уважніше...
Ко-КО-Ко Показати IP 10 Травня 2011 14:15
Могу копать, а могу не копать:))))))))))))))) P.S. Казали ВАМ, Андроше Яношовичу,що вилізе та капличка на Київському майдані боком!
тоя до Ко-КО-Ко Показати IP 11 Травня 2011 18:19
шось запізно вилізла боком "альтанка",що не стала пам"ятником...Нахапався за цей час Яношович "нєрушимий",здавалось - вічний і найкрутіший архітектор нашого краю...Звучить!!!! Ой,старість - не радість!
йован Показати IP 10 Травня 2011 21:41
Не в компетенціі голови ОДА це призначення, погодження кандидатури - так, але це погодження помилкове. Шило на мило.Нульовий як архітектор і як керівник.А капличку Андруш спроектував якраз при Клімчуку в минулу каденцію, інша річ що збудовано не все що було задумано, фактично це незавершене будівництво.
Журналіст Показати IP 11 Травня 2011 08:00
Ця капличка - повне архітектурне безглуздя як її автора, так і того, хто це видовище замовив. Капличку можна поставити на перехресті сільських доріг, поблизу кладовища, але не перед адміністративною спорудою. Відсутність логіки і елементарного смаку. Це така ж "гармонія", як би на обкладинці томів Карла Маркса витиснути незабудку, або на Євангеліє - голу жінку.
перехожа Показати IP 11 Травня 2011 18:43
Панове,то мав бути "Стріляючий ліс" - пам"ятник борцям за волю і незалежність України,архітекторами були "вічний" Бідзіля і не такий вже вічний Сеник,а скульптором і автором ідеї був і є Кумановський Микола. Тільки ж прокомуняцька влада де ж дозволить такому проекту бути,ви що? От і залишився каркас того монументу,який треба ще наповнити рельєфом,а то вже мистецький проект, і нема чого Кумановському заробляти державні кошти.Їх заробив Андрош всемогутній,тихенько усунувши і Сеника і Кумановського від проекту. Гроші - Бідзілям всім! Ура! А ми на ту капличку-фалос дивимось щодня. Архітектурне позорище.А пам"ятника - нема...Шкода...І ніде - нема...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus