USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині пам’ятник Леніну поміняли на церковні дзвони

19 Листопада 2008 18:00

Нововолинська парафія Святого Духа одержала подарунок від міської ради. Про це 19 листопада повідомляють «Волинські Новини».

Як інформує сайт Волинської єпархії УПЦ КП, нововолинська мерія подарувала парафії три дзвони вагою 500, 160 та 100 кілограм, виготовлені на місцевому ливарному заводі. Нещодавно депутати Нововолинська вирішили позбутися пам’ятника Володимиру Леніну і його придбав один колекціонер.
За виручені кошти купили дзвони для релігійних громад Нововолинська, які, за словами декана протоієрея Стефана Фульмеса, настоятеля парафії, «зазвучать над шахтарським містом і сповіщатимуть про радість і торжество Церкви Христової».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus