USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Демаркація кордону: Білорусі віддали 2 тисячі гектарів української землі

5 Січня 2014 22:00
Майже дві тисячі гектарів землі поблизу селища Миси відійшло Білорусі після проведення нової демаркаційної лінії,- повідомляє ТСН.

Жителі прикордонних сіл Чернігівської області вважають, що ці острови ― українські. З їх слів, ще років сто тому острови були заселені. Але після того як Дніпро змінив русло, люди перебралися на сушу в село Миси, а на островах пасли худобу й збирали гриби і ягоди.

Острів «Зміїний», за площею в кільканадцять разів менше, аніж територія, яка «здана» поблизу села Миси. Однак, в тому випадку Україна виявила максимум принциповості та спромоглася відстояти свою територію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 6 Січня 2014 08:48
Отдали Белоруссии, ну и ладно. Хоть на этой территории порядок будет.
Александр Показати IP 6 Січня 2014 11:37
По Змеиному: это заслуга настоящего патриота-президента Ющенко и его команды! Остров наш! Правда шельф с запасами углеводородов-румынский))) зато есть, где поставить флаг!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus