USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Білоруси у Мінську зібралися на ходу напередодні президентських виборів

10 Жовтня 2015 18:22
У суботу, 10 жовтня, у столиці Білорусі Мінську відбувається мітинг проти фальсифікацій на президентських виборах. Організатори закликали небайдужих прийти у центр столиці о 17-й годині за місцевим часом, щоб пройти ходою з національними прапорами від площі Свободи до площі Якуба Коласа, - повідомляє РадіоСвобода.

«Суспільство залякане державною пропагандою... У більшості людей на плечах вже не голови, а телевізори. Ви бачите, як мало людей приходить на акцію. Люди залякані», – сказав перед початком акції поет, публіцист, лідер громадської кампанії «Говори правду!» Володимир Некляєв.

Повідомляється, що на акцію також прийшов голова Об'єднаної громадянської партії Анатолій Лебедько.

На акції зібралося чимало журналістів, повідомляють про наряди правоохоронців, що прибувають до місця події. Інформації про заворушення чи затриманих немає.

Нагадаємо, у неділю, 11 жовтня, в Білорусі мають відбутися президентські вибори, головним фаворитом яких є багаторічний лідер Білорусі Олександр Лукашенко. Громадські активісти остерігаються, що за підсумками недільного голосування в країні може бути використано адміністративний ресурс на користь Лукашенка, для якого це може стати вже п'яте президентство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2015 18:53
"Ви бачите, як мало людей приходить на акцію. Люди залякані", або розуміють що до чого.
лучанин Показати IP 10 Жовтня 2015 21:28
Люди дивляться як грають президенти сусідніх держав свій народ.. і розуміють.. що їхня ду*а ще цнотлива.. )) Думаю там достатньо свідомих людей щоб реально оцінювати ситуацію.. і бачити де чорне а де біле.. і Лукаш просто золота людина.. шкода що він не наш президент..
я до лучанин Показати IP 12 Жовтня 2015 12:07
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus