USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

БПП залишило 13 депутатів, - нардеп

25 Березня 2016 17:51
Блок Петра Порошенка сьогодні позбувся декількох депутатів. Відповідне рішення ухвалили на позачерговому з'їзді БПП у п'ятницю, 25 березня, - інформує Українська правда.

"З’їзд ухвалив рішення про зміни у виборчому списку партії, виключивши з нього кандидатів, які не беруть участі у партійній діяльності", - йдеться в повідомленніпрес-служби.

Як уточнив депутат Артур Герасимов в коментарі "Українським новинам", з виборчого списку виключили 13 людей.

Він розповів, що зі списку виключили адвоката колишнього лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана Андрія Богдана (№74 у списку), Олексія Маловацького (№84), Тетяну Малашенкову (№85), Олексія Рябикіна (№87), Андрія Вовка (№91), В'ячеслава Фрідмана (№99), Рустама Раупова (№100), Віталій Іляшенка (№117), Юрія Тарасовця (№119), Костянтина Бідового (№128), Святослава Лешика (№157), Анатолія Зелимовського (№170).

Крім того, ще одного кандидата виключили зі списку "з голосу", але кого саме, Герасимов не уточнив.

Як відомо, виключення кандидатів з виборчого списку партій стало можливим після ухвалення "закону Богдана", який БПП та Радикальна партія довго лобіювали у Раді.

До цього, за твердженнями депутатів, у БПП боялись переводити своїх депутатів в уряд, оскільки в такому разі в парламент зайшов би адвокат Корбана Богдан.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на початку лютого цього року Єгор Фірсов став двадцять четвертим депутатом, який вийшов із фракції БПП за рік і два місяці її існування.

Дві третини парламентарів, які відмовляються представляти в Раді президентську фракцію, пояснили це принциповими розбіжностями із політикою БПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 26 Березня 2016 17:44
соромно за партію
Анонім Показати IP 26 Березня 2016 20:59
щурі втікають із корабля, який тоне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus