USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Бровіну передали привіт із «білого» дому

21 Травня 2012 12:14
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вкотре нарікав на низькі зарплати на волинських підприємствах. Зокрема губернатор передав привіти з «білого» дому і Токарському, і Бровіну, і сімейству Голєвих.

Про це він говорив під час щопонеділкової оперативної наради у стінах Волинської ОДА, - пише «Волинська правда».

Зауважив, що «на килим» до ОДА слід викликати не менеджерів підприємств, де маленька заробітна платня, а перших власників, причому – під телекамери. «Нехай тримають відповідь», – сказав голова Волинської ОДА. Каже, що це - відомі, публічні люди.
«Продовжують гратися із нами, із податковою і, найголовніше, – зі своїми людьми». Мовляв, ситуацію слід вирівнювати, адже люди прагнуть отримати іпотеку і будуть ходити за довідками. Ті, своєю чергою, покажуть маленький розмір заробітної платні. Відповідно, кредит на квартиру не візьмуть.
Так, Борис Клімчук передав привіт із «білого дому»» знаному ресторатору Олегу Бровіну, адже на одному із його підприємств заробітна платня складає лишень 1096 гривень. «А так почитаєш, – хлопець крутий», – прокоментував ситуацію волинський губернатор.
«Платон мне друг, но истина дороже», – зауважив Клімчук. Назвав він і ряд інших підприємств, де працівникам виплачують мізерну заробітну платню. «Не верю. Плохая игра», – висловився волинський губернатор ситуацію словами режисера Станіславського.
До слова, у Маневицькій спілці споживчих товарів середня заробітна платня складає 1251 гривню. Обурився Клімчук і низьким рівнем заробітної платні на «Санрайзі» («ВН» - один із головних перевізників Луцька). Середня заробітна платня тут – 1061 гривня із 145 працюючими. «Хто там власники? Сімейство Голєвих? Народні адвокати?», – спитав Клімчук. Незадоволений Клімчук і рівнем заробітної платні і на одному із підприємств Василя Токарського. Вона, мовляв, дуже маленька. Тому Клімчук теж передав привіт.

Якщо говорити про найнижчу заробітну платню в області, то вона становить 449 гривень у Камінь-Каширському та 379 гривень – у Ратнівському районах. Голова Волинської ОДА зауважив, що ці підприємства є у статистиці. Також Клімчук додав, що слід розібратися із мерами волинських міст, із «маленькими губернаторами» у районах. Так, голову Волинської ОДА не влаштовує заробітна платня у Володимирі-Волинському. Вона складає 1810 гривень. Клімчук каже, що для міста це – замало, мовляв, треба допомогти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ПРОХОЖИЙ Показати IP 21 Травня 2012 12:35
Таких "приветов" можно напередавать почти всем предпринимателям , начиная с главных "советников" губернатора из Континиума. Почти везде зарплата в конвертах . Борис Петрович показательно лукавит. А , главное , очень избирательно . Весь город знает про конверты , а губернатор с мощнейшими службани контроля нашел только нескольких неправедников . К чему бы это ? К выборам ?
знаю до ПРОХОЖИЙ Показати IP 21 Травня 2012 13:28
Тут уж у журналистов спросите, т.к. было наведено очень много предприятий где маленькая зарплата, а назвали только самых известных и публичных, как указал Климчук! Ну и "советник" о котором вы упомянули уже давно таковым не является! :)
Vox populi до знаю Показати IP 21 Травня 2012 18:04
Хай і не є він вже більше радником БП, тим не менше люди на його хвірмах все одно отримують по тисячі гривень офіційно...
:) Показати IP 21 Травня 2012 12:37
А Бровін і Токарський передає привіт Клімчуку в "Білий Дом" :)
Док Показати IP 21 Травня 2012 12:38
А прохожий очень даже прав... .
так Показати IP 21 Травня 2012 12:54
нехай Клімчук оприлюднить список благодійників і кошти, які перераховно у фонд "Рідна Волинь" і кошторис витрат, щоб уся гроадськість Волині гордилася меценатами, які так дбають про його організацію.
Громадськість Показати IP 21 Травня 2012 16:21
А Клімчук спробував, хоч комусь на зарплату заробити, а то родичі при посадах хабарі стрижуть, а він повчати буде всіх, вже не можливо слухати
Тарас Показати IP 21 Травня 2012 16:39
Блюзнірство і лицемірство.
VSC Показати IP 21 Травня 2012 17:05
Борису надо помнить, чья бы корова мычала.... Он и его родня какими путями миллиончики нажили? Так сидите и сопите, не мешайте людям работать.
Палиця Показати IP 21 Травня 2012 19:44
Цiкаво, а в ОДА яка зарплата?
відповісти Показати IP 21 Травня 2012 19:59
напевно названі циркачом борисом підприємці не платать у фонд рідна волинь а гроші наш циркач полюбляє
відповідь Показати IP 21 Травня 2012 22:15
редакція усіх коментарів не ставить....комік боря фільтрує
dg nkbm d Показати IP 22 Травня 2012 08:25
коли в ОДА нормально платити будуть? чи молодими службовцям іпотека не потрібна?
Вадим Показати IP 22 Травня 2012 14:32
Швидше за все БП передав "привіт" тим суб'єктам господарювання, які демонструють вільнодумство, дозволяючи собі цікавитися критичними оглядами діяльності "гаранта" та не підтримують керівної-донбас-спрямовучої. А скільки платить Башкаленко своїм працівникам або яка заробітна плата у працівників бару "Квартал"? Туди "привіт" був? Гиденько та дешевинько, Борисе Петровичу. Шукайте нові PR-ходи, динозаврівський популізм вже не спрацьовує.
До БП Показати IP 22 Травня 2012 21:37
1000-1500 зарплата менеджерів, дальнобоїв на всі ПАТ. Візьиміть Луцький райагропостач - яка там зрпалата? Офіційно - ніяка у дальнобоїв, робітників.
Петро Показати IP 22 Травня 2012 22:29
Привєт,Боря!
До Бориса Петровича Показати IP 7 Червня 2012 21:15
А яка зарплата директора Шацького націонаьного парку, який торгує виловленою у нерест рибою, на озері Світязь? У голови Шацької РДА, що дозволяє торгівлю, сітками, вятерями, які відкрито рекламуються на вітрині у кіоску, на центральному перехресті Шацька? Коли панове, вже наїстеся?
ответить Показати IP 18 Січня 2013 20:25
минималку и показывают, законом установленную. А что? Все нормально. Не по правилам игра? А государство с нами всегда по правилам играет? Тоже во всем только свой шкурный интерес преследует.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus